Šport > Nogomet
418 ogledov

Kako do kart za tekmo s Portugalsko?

EURO2024 Saša Despot
Iz NZS-ja so pojasnili situacijo glede kart za tekmo osmine finala med Slovenijo in Portugalsko.

V petek je Evropska nogometna zveza (UEFA), kot napovedano, v prodajo sprostila 6.000 vstopnic za slovenske navijače za tekmo osmine finala evropskega prvenstva med Portugalsko in Slovenijo, ki bo v ponedeljek zvečer ob 21. uri v Frankfurtu.

Pri Nogometni zvezi Slovenije pojasnjujejo, da so v prvi fazi prodaje vstopnice lahko kupili le tisti, ki so za skupinski del evropskega prvenstva uspeli z nakupom vstopnice preko UEFA portala ter se tudi udeležili ene od treh tekem slovenske reprezentance. Vsi, ki so izpolnjevali omenjena dva pogoja, so prejeli povabilo in direktni dostop do nakupa.

V drugi fazi prodaje pa je UEFA omogočila nakup vsem, ki so se na UEFA portalu opredelili kot podporniki Slovenije. Vstopnice za omenjeno tekmo so v tem trenutku še na voljo, poudarjajo pri NZS.

Obenem pa vsem tistim, ki jim ni uspelo priti do vstopnic, svetujejo, da še naprej spremljajo UEFA portal tudi v naslednjih dneh, saj se bodo v prosto prodajo, ki je namenjena vsem udeležencem Evropskega prvenstva, sproščale morebitne preostale vstopnice, ki so bile prvotno namenjene drugim skupinam.

Pri Nogometni zvezi Slovenije so za konec še poudarili, da vstopnice za vse tekme evropskega prvenstva trži izključno UEFA, NZS le pomaga pri posredovanju informacij, vključno z opominjanjem navijačev, da si vstopnice zagotovijo pri uradnem in legitimnem viru.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice