Šport > Nogomet
5548 ogledov

Legendarni Nemec po napredovanju 'počastil' Slovence

Lukas Podolski EPA
Slovenski nogometaši so se po tekmi lahko okrepčali.

Slovenska nogometna reprezentanca se je z remijem proti Angliji prebila v osmino finala evropskega prvenstva, njen tekmec bo dokončno znan po današnjih tekmah in razpletu v skupini E, kjer imajo vse izbrane vrste (Romunija, Belgija, Slovaška in Ukrajina) po dveh odigranih dvobojih po tri točke. Možen nasprotnik Slovencev je tudi Portugalska.

Po zadnjem sodnikovem žvižgu proti Angležem se je četa Matjaža Keka sicer prešerno veselila prvega napredovanja v izločilne boje na največjih tekmovanjih, to Slovencem namreč ni uspelo na EP 2000 in SP 2002 in 2010. 

Kasneje se je odlično vzdušje ob uspehu preneslo tudi v garderobo, za dodaten dvig dobrega razpoloženja pa je poskrbel tudi legendarni napadalec nemške izbrane vrste Lukas Podolski. Nekdanji dolgoletni nogometaš Kölna, za svoj prvi članski klub je igral v dveh obdobjih, je Slovencem priskrbel hrano, poskrbel je namreč za dostavo 50 kebabov, jogurtov in pijače.

Napadalec, ki je v svoji karieri igral tudi za Bayern in Arsenal, za nemško izbrano vrsto pa je v kar 130 nastopih dosegel 49 zadetkov, je namreč lastnik uspešne franšize s hitro prehrano, lokale ima po vsej Nemčiji. Po včerajšnjem obračunu v Kölnu ga je sicer poklical njegov klubski kolega Erik Janža, ki je trenutno soigralec legendarnega Nemca pri poljskem prvoligašu Gornik Zabrze.

Naročilo je bilo nato dostavljeno na stadion.

 

Komentarjev 2
  • popokatopetl 12:10 26.junij 2024.

    OGLASNO SPOROČILO

  • Avatar Zoran
    StarMačk 11:01 26.junij 2024.

    Napisano v članku kaže, da je šlo po principu, "jaz častim, ti plačaš"...

Sorodne novice