Magazin > VIP
4710 ogledov

Ne le v nogometaše, oči uprte tudi v eno najlepših navijačic!

Ivana Knoll
1/5
Profimedia
Brez lepe Ivane ne gre.

Lepotica Ivana Knoll, najbolj znana hrvaška navijačica, se je v ponedeljek udeležila tekme med Hrvaško in Italijo na evropskem nogometnem prvenstvu, ki trenutno poteka v Nemčiji. Za to priložnost je oblekla kavbojke z visokim pasom in top v barvi hrvaške zastave, ki ji je poudaril buhteči dekolte. Ustnice je okrasila z rdečo šminko in se z nasmeškom nastavljala fotoaparatom. 

Ivana se je prvič na tribunah pojavila leta 2018, štiri leta kasneje pa je v Katarju postala ena najbolj prepoznavnih obrazov naše južne sosede. Takrat so jo okronali celo za amulet za srečo hrvaške reprezentance.

Lepo Ivano so sicer pred kratkim razočarale turistične nastanitve v Nemčiji. Na Instagramu, kjer ima več kot tri milijone sledilcev, je potožila: "Plačala sem tisoče evrov za ‘najboljši hotel’ v Berlinu, sobe pa so stare, ogrevanje ne deluje, telovadnica in bazen sta v gradnji,” in dodala: "Ne priporočam. Za eno noč sem plačala 650 evrov, v ceno pa je vključeno: stara soba brez ogrevanja, telovadnica in bazen zaradi prenove nista na voljo, za povrh pa je upravnik hotela nesramen.”

Kje bo Ivana dopustovala letos, še ni znano. Lani je za poletni oddih izbrala grški Mikonos, kjer so jo opazili v družbi DJ-ja Shaquilla O'Neala (DJ Dizel). Nekaj pa je jasno - zagotovo bo svoje sledilce razveselila s seksi posnetki v kopalkah, ki jih na njenem Instagramu ne manjka. 

Njene greha vredne obline ji zavidajo mnogi. Januarja pa so zlobni jeziki, ki so trdili, da vse fotografije dobro zretušira, prišli na svoj račun, ko so se na spletu razširile fotografije Ivane brez ličil in fotošopa. Kakšna je v resnici, si lahko ogledate TUKAJ.

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • sandi76 21:05 26.junij 2024.

    Nič vam ne pomaga samoreklama, spušili ste in greste domov, tisto 107m dolgo zastavo pa lahko uporabite za brisanje nosov in solz !

Sorodne novice