Šport > Euro 2024
1508 ogledov

Elšnik spregovoril o potezi Juda Bellinghama in svoji prihodnosti

Timi Max Elšnik Profimedia
Slovenski reprezentant je spregovoril za Talk Sport in napovedal odhod iz Olimpije.

Slovenska izbrana vrsta si je v skupini C z remijem proti angleški reprezentanci zagotovila nastop v osmini finala evropskega prvenstva. Uspešna predstava in veselje Slovencev ob točki sta požela zanimanje tudi na Otoku, kjer javnost sicer bolj zanimajo neprepričljive predstave Anglije, za priznani Talk Sport pa si je nekaj časa vzel tudi slovenski reprezentant Timi Max Elšnik.

V nastop v oddaji ga je prepričal njegov nekdanji soigralec pri Derby Countyju Darren Bent, nekdanji angleški reprezentant je namreč sodelavec omenjenega radijskega omrežja.

Elšnik je za Talk Sport med drugim spregovoril tudi o potezi mladega angleškega zvezdnika Juda Bellinghama po tekmi. "Pravzaprav sem ga že med polčasom v tunelu vprašal, če lahko z njim zamenjam dres. Strinjal se je. A nato smo seveda proslavljali napredovanje s svojimi navijači in opazil sem, da je njegov dres dobil eden izmed mojih soigralcev. 'Ok, pač ne bom imel Bellinghamovega dresa'," je v oddaji povedal Elšnik in dodal, da je kasneje zamenjavo opravil z Johnom Stonesom.

Timi Max Elšnik | Avtor: Profimedia Profimedia

A sledilo je presenečenje: "Ko smo se na tribunah veselili s svojimi družinami, je do mene pristopil naš analitik in dejal, da ima zame dres. Vprašal sem ga zakaj in od koga. Povedal je, da od Bellinghama. Spomnil se je na svojo obljubo. Bil sem resnično presenečen, mislil sem, da sem zamudil pravi trenutek. Res sijajna poteza, da ni pozabil na nekega majhnega Timija. Dres bo imel posebno mesto v moji zbirki," je izjavil Elšnik, ki so ga kasneje povzeli tudi pri mediju The Sun.

Med drugim je slovenski reprezentant, ki ga Angleži v nobenem pogledu niso presenetili, v oddaji spregovoril tudi o svoji klubski prihodnosti. "Zagotovo bom zamenjal klub, v to sem 99-odstotno prepričan," je izjavil Elšnik.

"Je kar nekaj zanimanja, seveda je pri tem v veliko pomoč tudi evropsko prvenstvo, postavljen si v nakupovalno izložbo. Trudim se po najboljših močeh, o tem pravzaprav trenutno ne razmišljam. Svojemu agentu in športnemu direktorju Olimpije prepuščam, da opravita svoje delo. Osredotočen sem le na naslednjo tekmo. Na koncu bomo videli, kaj se bo zgodilo. Sem samozavesten, da mi bo zdaj uspel dober prestop," je zaključil vezist slovenske izbrane vrste.

Komentarjev 1
  • Kmodri_ 19:17 27.junij 2024.

    Srbini, natančneje Vučević že pljuva po Sloveniji in naših nogometaših! Marš balakanac!

Sorodne novice