Šport
0 ogledov

Turnšek bo predsednik

Takole je bilo videti slovo Toneta Turnška od Celja P. L. konec maja 2008. (Foto Žurnal24 main
Odpravili smo se po sledeh številnih namigovanj, da naj bi Tone Turnšek znova postal predsednik Celja P. L. Čeprav glavni igralec zgodbe tega ni želel komentirati, lahko z veliko gotovostjo trdimo, da bo tako.

Pravijo, da molk pove več kot tisoč besed. Morda je tako tudi v primeru Toneta Turnška, ki smo ga poklicali zaradi vse glasnejših govoric, da naj bi znova postal predsednik Celja Pivovarne Laško. Velikokrat se namreč zgodi, da če nekdo o določenem dogodku noče podati svojega mnenja, je z njim tako ali drugače povezan.

 "Tega ne želim komentirati," je bilo vse, kar nam je uspelo o morebitni vnovični predsedniški funkciji v Celju P. L. izvedeti od Turnška, ki je v celjskem klubu pustil globoke sledi, med drugim so pivovarji pod njegovim vodstvom osvojili tudi naslov evropskega prvaka. Trenutno je častni predsednik kluba, ki je v uradnem sporočilu za javnost namignil, da bo na čelo prišla ikona celjskega rokometa. V Celju P. L. naših predvidevanj niso mogli potrditi, dejali pa so, da ni treba veliko razmišljati, kdo je ta "ikona in uveljavljeno ime". Scenarij je torej jasen, če se le ne bo kaj zapletlo. Skupščina celjskega kluba je načrtovana za začetek marca.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.