Šport
0 ogledov

Harrington izbral "Japonce"

Selektor Harrington je optimističen o možnostih Slovenije. (Foto: Saša Despot) Žurnal24 main
Selektor slovenske hokejske reprezentance John Harrington je objavil seznam igralcev, na katere računa na turnirju za pokal Nagana na Japonskem. Nasprotniki: Danci, Kazahstanci in gostitelji.
Turnir bo potekal med 11. in 13. februarjem. Naša izbrana vrsta se bo na pot podala v ponedeljek zjutraj.

Seznam zaradi morebitnih poškodb, bolezni ali drugih razlogov še ni dokončen. Ne nazadnje so bili na prvotnem seznamu tudi vratar Robert Kristan, napadalca Marcel Rodman in Edo Terglav ter branilec Mitja Robar, ki pa so nastop odpovedali zaradi poškodb.

Reprezentanca se bo zbrala v nedeljo zvečer na Bledu. Prvo tekmo bo igrala 11. februarja proti Japoncem ob 5. uri po slovenskem času, drugo dan kasneje proti Danski ob 8. uri, zadnjo pa v soboto, 13. februarja, ko se bo ob 5. uri pomerila s Kazahstanom.

Na seznamu so vratarja Andrej Hočevar (Pontebba) in Aleš Sila (Tilia Olimpija), branilci Aleš Kranjc (Vienna Capitals), Žiga Pavlin (Renon), Jakob Milovanovič (Grenoble), Sabahudin Kovačevič (Acroni Jesenice), Andrej Tavželj (Cortina), Greg Kužnik (Pontebba), Boštjan Groznik (Tilia Olimpija), Igor Cvetek (Tilia Olimpija) in napadalci David Rodman (Vienna Capitals), Andrej Hebar (Acroni Jesenice), Tomaž Razingar (Pustertal), Mitja Šivic (Grenoble), Aleš Mušič (Tilia Olimpija), Rok Tičar (Acroni Jesenice), Žiga Pance (Tilia Olimpija), Matej Hočevar (Tilia Olimpija), Žiga Jeglič (Acroni Jesenice), Jan Urbas (Malmoe), Marjan Manfreda (Acroni Jesenice) in Robert Sabolič (Acroni Jesenice).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.