Magazin > VIP
149 ogledov

Šternova žena toži La Toyo?

La Toya Promo
La Toyo naj bi zaradi ostrih besed, ki jih je izrekla ženi Arturja Šterna, doletela tožba.

Artur Štern | Avtor: mediaspeed mediaspeed
La Toya se je ponovno znašla v sporu z Arturjem Šternom oziroma njegovo aktualno ženo Mijo, ki porneso zaradi žaljivk toži za deset tisoč evrov. Mijo naj bi zbodla žaljivka sova grdobica, ki ji jo je La Toya namenila v svoji oddaji Boom, a La Toya pravi, da o tožbi ne ve nič: "O tem ne vem nič, neprestano si nekaj izmišljujejo in me ne pustijo pri miru. S tožbo so mi grozili že lansko leto, pa iz tega ni bilo nič." 

Za komentar o tožbi smo poklicali tudi Mijo, ki pravi, da pornesa za tožbo ve. "Res je, da zahtevam deset tisoč evrov izvensodne poravnave za vse žalitve in napade v zadnjih dveh letih. Rok ima do 1. junija, po tem pa bo znesek 30 tisoč evrov oz. ga bo določilo sodišče. Je pa zagotovo dobila priporočeno po pošti. Za znesek sem se odločila po teži dogodka, pika na i je bila namreč žalitev v oddaji Boom z La Toyo. Odzvala se nisem na njene žalitve po telefonu, niti v medijih, s tem se nisem ukvarjala, tokrat mi je dovolj," nam je zaupala Mija, Artur pa je dodal: "Težava je v tem, ker jo je žalila zaradi prirojene napake – škiljenja, to pa so dosti radikalne žalitve. Sicer sem rekel, da se od tega distanciram, vendar jo podpiram."

Napadla tudi stranko?

Pornesa pa naj bi se znašla še v enem sporu, zaradi napada na stranko naj bi jo namreč odpustili z ljubljanskega Hard Core kluba, a zanika tudi te govorice: "To ni res. Mene vzamejo, kamorkoli grem, saj z mano veliko zaslužijo. Imam uspešno oddajo in še vedno sem najbolj klikana oseba v Sloveniji, zato me jezi, da me mečejo v isti koš kot ostala dekleta. Tega ne razumem. Če je prišlo do spora, je prišlo s sodelavkami, saj neprestano hodijo za mano in me ne spoštujejo. Ena me je grdo nadrla, a če bi jo pretepla, ne bi od nje ostalo nič. Glede na to, da ni slovenska državljanka, bi takoj letela iz države, če bi z menoj fizično obračunala. Ker sem dobra, se mi v te 'fore' ne ljubi spuščati."

Komentarjev 2
  • zic 09:54 30.maj 2013.

    kakšne bedarije...bog si ga vedi kako tole ta novo zmerja Artur pa ga ne toži, tako kot je zmerjal La Toyo...se vidi, da je tole omejen folk....ko moški zmerja žensko je to normalno ko pa ženska reče drugi ženski kaj ...prikaži več je pa takoj tožba (pa še to, da sploh ni uporabila vulgarnih besed)....res so babe glupe!!!!

  • KOJAK 07:51 30.maj 2013.

    Mater baba od Šterna je grda kot da bi si jo človk zmislu, La Toya pa glupa ko noč.