Magazin > Film & Glasba & TV
7805 ogledov

Tekmovalec izginil iz šova Življenje na tehtnici

življenje na tehtnici,Nejc Planet TV
Sotekmovalci niso vedeli, kam je izginil.

Nov teden, novi izzivi. Tekmovalci šova Življenje na tehtnici so se zbrali v telovadnici in trener Andrej je takoj opazil, da nekdo manjka. "Vzela ga je megla," je izjavil Urban, ko ga je Andrej vprašal, kje je Nejc. "Kako lahko človek, ki tehta 190 kilogramov, izgine?" je vztrajal trener, ki v Nejcu vidi vodjo skupine. "Ali se mu je kaj hudega zgodilo ali pa žena rojeva," je ugibal o vzrokih za Nejčevo odsotnost. 

Imel je prav. Nejc je manjkal zaradi soproge, ki je noseča. Kot smo poročali, nosečnost ne poteka brez težav. Mlada mamica je morala pred kratkim v bolnišnico, ker se otrok ni razvijal po pričakovanjih. 

"Otrok ne pridobiva teže toliko, kot bi moral. Vsak dan snemajo njegov utrip in premike. Moja kri in urin sta v redu. Rast je problem. Noge, roke, srce, glava rastejo, samo trebušček ne. Razvija se asimetrično. To ni tak problem. Sprožijo porod in potem zunaj pridobiva toliko več teže," mu je razložila soproga.

Nejc je sedaj izvedel, da so zdravniki sprožili porod. "Komaj čakam, da pridem," je povedal svoji boljši polovici in se odpravil na pot. "Upam, da bo ekipa razumevajoča. Obljubim, da bom jutranji trening, ki sem ga izpustil, nadomestil. Upam, da se bodo veselili z mano," je simpatični 39-letnik še dejal pred odhodom. 

A Nejc tistega dne še ni postal očka, je pa veliko zamudil ...

V šovu je namreč prišlo do velike spremembe, ki je niso bili vsi veseli. Na izzivu je namreč zmagala Adriana, ki je pojedla kar 70 čokoladic, 7 več od drugouvrščene Ine. Adriana je tako dobila možnost, da zamenja kandidata iz svoje ekipe, kar je tudi storila. K modrim je moral Šuš, rdečim pa se je nejevoljno pridružil Urban

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.