Magazin > VIP
7284 ogledov

Vanj naj bi bila zaljubljena bivša Poptevejevka

Kaya SOlo instagram
Očitno je spet srečno zaljubljena.

Vlogerka, zvezda kanala Joongla in nekdanja novinarka Pop Ina Kaya Solo se je po treh propadlih zvezah v razmeroma kratkem času očitno spet zaljubila. Kot so nam povedali dobro obveščeni viri, gre za Štajerca Jana Strmška, ki se ukvarja z izdelovanjem kostumov priljubljenih likov iz znanstvenofantastičnih filmov ali igric.

Za komentar smo ju kontaktirali, a se nista odzvala.

Golobčka sta se pred kratkim udeležila premiere filma Joker: Norost v dvoje. Kaja je na premieri ponosno razkazala svojo novo pričesko. Na začetku septembra se je namreč odločila za drzno spremembo. "Končno. Štiri leta sanjarjenja o frizuri princese Diane in končno sem se opogumila,” je zapisala na Instagramu. Vlogerka je v preteklosti nosila že več kot 30 različnih pričesk.

Kaya Solo | Avtor: instagram instagram

Kajino ljubezensko življenje je bilo burno. Spomnimo, Kaya je bila najprej v zvezi z nekdanjim junakom Ljubezni po domače Tomažem Bizjakom in se z njim celo preselila v Novo Gorico, a se zveza žal ni obdržala, kar je Tomaža takrat zelo prizadelo.

Po Tomažu se je spustila v zvezo s temnolasim Žanom, ki ga je rada pokazala tudi v svojih vlogih. Kmalu po tem, ko sta se z Žanom razšla, pa je septembra lani odjeknila novica, da je Kaya v zvezi s kolegom Juretom Tršanom. Par je bil videti zelo povezan, družili so ju številni skupni interesi in mnogi so mislili, da je Kaya po številnih razočaranjih končno našla svoj ljubezenski pristan. A žal temu ni bilo tako. Par je srečo poskusil še enkrat, a je Kaya konec julija za Joonglo potrdila, da je spet samska.

"Stvari se zgodijo, ljudje se razidejo. Večinoma za to sploh ne izveste, ker tega ljudje na spletu ne kažejo. Jaz, ker sem prodana duša, pa to sedaj vlogam,” je povedala takrat in namignila, da je bila v toksični zvezi.

Kaja je takrat napovedala, da bo novega partnerja javnosti predstavila šele, ko ji bo ta nataknil prstan. Ali sledi novica o zaroki s simpatičnim Štajercem, bomo še videli.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1