Magazin > Horoskop in Numerologija
4070 ogledov

Pripravite se! To nas čaka oktobra!

jesen, obarvano listje, vreme Profimedia
Oktober je čas vpogleda v leto, ki prihaja. Nekako nam prinaša ''teaser'' energij in vsebin novega leta.

Tako nam daje še tri mesece časa, da se na ta prehod v nove energije pripravimo. Leto 2025 bo viharno, nestanovitno in pa obenem zelo čustveno obarvano. Nekolikokrat bomo imeli občutek, da smo padli za 9 let nazaj v preteklost. Posledično si bomo zelo želeli svobode in nečesa novega, drugačnega.  

Oktober prinaša rez s preteklostjo

Kot močno karmično število 10 označuje rez s preteklostjo, zato jo v tem času lažje puščamo za seboj. No, letos bi se nam lahko zgodilo, da bi jo po nepotrebnem podoživljali, zato najprej opozorilo: ne ujčkajte nečesa, kar je minilo - pa če je bilo še tako lepo ali grdo. 

Oktober je čas novih začetkov in odločitev za napredek

Če ste na razpotju, ne glede na to, kaj to razpotje je, izberite napredek. Naj vas spomnim, da smo še vedno v letu 2024, ki pa označuje opolnomočenje. Vedno imamo izbiro, zato svoje moči nikakor ne predajajmo v tuje roke. Naslednje leto bomo vsekakor najstniško uporniški. To pomen tudi, da bomo iz principa ravnali drugače, kot bo od nas zahtevano. Te energije ne mešajte z željo po napredku, ki pa je proaktivna izbira in ne reakcija.

Oktober prinaša možnost razumevanja preteklosti iz drugačnega zornega kota. Kako drugače doživljamo izzive starševstva, denimo, ko smo sami enkrat starši, kajne? Kot odrasla oseba doživljamo dogodke iz otroštva zelo drugače. Znamo prepoznati tudi lastno nedoraslost določenim situacijam in posledično slabše razumevanje le-te. Oktober nam bo postregel z obilico priložnosti, da bi se z novo pridobljenimi znanji in zaupanjem v sebe, pravzaprav dvignili na nov nivo. Mnogokrat pa si razlagamo  tovrstne situacije kot korak nazaj. V resnici je izbira vaša.

Ne več pogrete župce

Zdaj je dovolj ponavljanja preteklosti, pogrete župice in neskončnih ponovnih priložnosti. Vprašajmo se, ali si vedno znova dajemo ponovno priložnost za isto /ali podobno razočaranje, ali je končno napočil čas, za rez in korak naprej k lepšim izkušnjam?

Oktober je čas nihanja

Zelo možno je, da bomo na trenutke nostalgični in na momente polni zagona ter naglice. Naj se vam ne mudi v prihodnost. Preden se prične norija novoletnega programa v trgovinah, se spomnimo, da imamo še tri mesece do konca leta.

V treh mesecih lahko veliko dosežete in marsikaj spremenite! Kaj je bilo PRVO, kar vam je prišlo na misel?

Komentarjev 3
  • Avatar Garancija
    Garancija 10:20 01.oktober 2024.

    Na primer 10 kW. Če boste v 15-minutnem intervalu merjenja porabili več, boste plačali kazen. Ampak ne še takoj, ker velja dvoletno prehodno obdobje.

  • mph2 09:48 01.oktober 2024.

    To vam je povedala steklena krogla? Kot vse "napovedi" zadnjih recimo 20 let? Kot, da so ukinili vse meteorološke balone, da prišparajo, pa je vse samo nek model na osnovi preteklih podatkov. Dandanes ni niti 12ur naprej zanesljivo, kaj šele ...prikaži več 24, včasih si lahko dopust planiral precej zanesljivo 10 let naprej.