Magazin > VIP
6605 ogledov

Nekdanja novinarka POP TV je bila zaradi sperme na antibiotikih

barbara majič, lucija burgar Youtube
Dekleta so se tokrat pogovarjala o oralnem seksu.

Vesna Ban je v podkastu Tisti dnevi v mesecu gostila Lucijo Burgar, strokovnjakinjo na področju seksa, s katero so se pogovarjali o oralnem seksu.

Lucija je prišla oborožena z zanimivimi podatki o ženskih željah. Lepotica je svoje sledilke namreč vprašala, kako pomemben je zanje oralni seks. 46 odstotkov je odgovorilo, da jim je zelo pomemben, 36 odstotkov se je odločilo za odgovor 'srednje pomemben', 12 odstotkov pravi, da jim je za to vrsto seksa vseeno, šest odstotkov žensk pa ga ne mara. Razlogov za to je več, med drugim ženske pravijo, da se med oralnim seksom ne morejo sprostiti, nekatere pa skrbi vonj nožnice. 

Tudi dekleta v studiu imajo glede prejemanja in dajanja oralnega seksa mešane občutke, vse pa se strinjajo, da se je treba na okus sperme ... navaditi. 

Barbara Majič, nekdanja novinarka POP TV, sedaj PR-ovka na Infonet, je dekleta spravila v smeh, ko jim je zaupala nekaj anekdot iz svojega ljubezenskega življenja. Barbara pravi, da sperme ne požira več. "Jaz sem enkrat pogoltnila in dobila gnojno vnetje grla. Od tega, ker od drugega nisem mogla. Bakterija. Dobila sem antibiotik. Prav od tega. Naslednji dan sem že začutila ... Imam občutljive mandlje. Tole me je spravila na dno. Od takrat nikoli več (sperme ne pogoltne, op. avt.)," je povedala. 

To pa še ni bilo vse ... "Enkrat je priletelo v oko in se je tudi oko vnelo. Dobila sem antibiotične kapljice. Prisežem. Nekaj je v spermi ..." je še dodala.

Dekletom se je v studiu pridružil voditelj Uroš Bitenc, ki je na presenečanje mnogih povedal, da je oralni seks precenjen. "Ne pravim pa, da včasih ne paše. Če me preseneti ... Je super, da bi pa bi moral biti del predigre kot v pornografskih filmih .... " je sicer hitro dodal. 

Kakšno pa je vaše mnenje?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.