Magazin > Horoskop in Numerologija
241 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 5. oktobra 2024

astrologija Profimedia
Z energijo konjunkcije med Luno in Venero se boste sposobni na mehek način soočati, priskočiti na pomoč ter razumeti tudi najbolj komplicirane zgodbe, ki se bodo prepletale.

Smeh bo odlična popotnica, tudi če se nahajate v težjem obdobju. Priznajte si, če ste žalostni ali jezni, soočite se s čustvi, ki se bodo prepletala čez dan. Naj vas občasna nihanja ne spravijo v slabo voljo, raje jih uporabite kot poučno lekcijo. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Bodite previdni, da ne bi zaradi napete energije lune v škorpijonu zavrnili možnosti za nekaj prijetnega. Potrebujete spremembe, saj ste že prav naveličani enih in istih zgodb.

BIK 
Dopoldne se lahko zvrsti nekaj zoprnih čustvenih slutenj. Boljše se boste počutili popoldne, ko boste imeli na voljo več možnosti, kako preživeti prosti čas čim bolj kvalitetno.

DVOJČKA 
Razmišljanje v zvezi s splošnim pogledom na življenje bo nekoliko drugačno, kar bo nekoga, ki vam je zelo blizu presenetilo. Ljubezensko področje prebuja smisel in strast.

RAK 
Znali se boste posvetiti pravim ljudem in si z luno v škorpijonu ustvariti pester dan, poln dogajanja ter raznih razburljivih situacij, ki vas bodo usmerile v akcijo na vseh področjih.

LEV 
Kljub strastni energiji lune v škorpijonu se boste, ko sledi prijeten dialog, sposobni notranje umiriti. Všeč vam bo,  da vam bo nekdo, ki se vam zdi zelo zanimiv, začel slediti.

DEVICA 
Pazite na zdravstveno področje, saj boste zaradi energije lune v škorpijonu preobremenjeni. Nikar ne pretiravajte v športnih dejavnostih, raje si privoščite lenarjenje.

TEHTNICA 
Zaradi vpliva lune v škorpijonu bodite previdni glede dogovorov, ki se lahko zaključijo negativno. Preden se boste nekomu odzvali, se vprašajte, zakaj se ne bi raje distancirali.

ŠKORPIJON 
Nekdo vas bo skušal s sarkastično pripombo razjeziti, kar vam ne bo všeč, saj ste popolnoma prepričani, da vse delate prav. Postavljeni boste pred preizkušnjo, ki naj vas ne vznemiri preveč.

STRELEC 
Zaradi energije lune v škorpijonu boste v družbi naleteli na kritike glede nečesa, kar ni povezano z vašimi dejanji. Obramba bo močna ter pogumna, saj boste usmerjeni v rešitve.

KOZOROG 
Na odločitev nekoga, ki zadeve zaznava drugače, ne morete vplivati, toda potrudite se vsaj, da bo vse skupaj potekalo bolj umirjeno. Ne zadajte si dodatnih odgovornosti  ter obremenitev. 

VODNAR 
Nekoliko bolj napeti boste z luno v škorpijonu na področju čustev, saj vas bodo obremenile napetosti, povezane z dvomi preteklih dni, ki si jih nikakor ne morete izbiti iz glave.

RIBI 
Zaznavali boste močno potrebo po pogovoru in raziskovanju. Težav, ki se bodo prebujale zaradi napete komunikacije, ne boste smeli ignorirati, saj bodo le tako še bolj udarile na plano.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.