Magazin > Film & Glasba & TV
61 ogledov

Nepozabno z Nirvano, Queeni in Gunsi

Tribute odklop z največjimi legendami
1/15
Tilyen Mucik
Letni kino ob Škalskem jezeru v Velenju so preteklo soboto obiskale največje legende vseh časov. Atmosfero so namreč dvigovale tribute zasedbe treh kultnih bendov – Nirvane, Guns N' Roses in Queen.

Prvi so na oder stopili in več sto obiskovalcev ogreli koprski fantje skupine The Concept – Nirvana Tribute band. Slovenska različica kultnega in najbolj vplivnega grunge rock banda iz 90. let deluje dobra tri leta, v katerih so občinstvo osvojili s prepričljivo interpretacijo. V letnem kinu so zaigrali največje Nirvanine hite, ki so dosegali čudeže na svetovnih glasbenih lestvicah v 90. letih in pustili neizbrisen pečat v glasbi.

Za njimi so mikrofon prevzeli člani srbske skupine Jailbreak – Guns N’ Roses Real Tribute bend, ki so sicer pri nas nastopili prvič, v preteklosti pa že navdušili ljubitelje kalifornijskih rockerjev v Indiji, Braziliji, na Malti in po celem Balkanu.

Kot zadnje "legende" so v preobleki Queenov nastopili srbski Queen Real Tribute band, ki s svojo brezhibno glasbeno izvedbo, kostumografijo in neverjetno dobro energijo odpeljejo obiskovalce v "zlata" sedemdeseta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.