Magazin > VIP
17306 ogledov

Znani Slovenec pred celo Slovenijo prevaral dekle: “Žal mi je!”

Tim Novak instagram
Dejanje močno obžaluje.

Pred kratkim smo pisali o romanci med Timom in Nušo, ki je vzniknila na posestvu Kmetije. Golobčka sta dneve preživljala večinoma skupaj, se zabavala in prikupno obmetavala s senom in ponoči pod pretvezo, da ju zebe, celo skupaj spala. Ko sta se zbudila, jo je Tim večkrat stisnil k sebi.

"Tim je moja opora, moj steber, brez katerega si ne znam predstavljati življenja v Kmetiji,” je povedala vidno zaljubljena Nuša in dodala: “Če Tima ni, grem nazaj v Jesenice.”  Tim pa je nastalo situacijo komentiral takole: “Jaz in Nuša se dobro razumeva. Čudno je, da spiva skupaj, a tako so nas porazdelili. Doma imam punco, zato hočem, da ostane na taki razdalji, kot zdaj, da samo spiva skupaj.”

Sedaj je znano, kako je na romanco v Kmetiji odreagiralo Timovo dekle. “Videli ste po televiziji, kaj se je dogajalo. /.../ Čustva notri so bila čisto zmešana. Zelo mi je bilo psihično težko. Nisem vedel, kaj je prav in kaj ne. Nuša mi je v tistem trenutku dajala neko toplino, ki sem jo takrat potreboval. Po drugi strani sem si mislil: 'F***, kaj pa delam, jaz imam punco. Spet naslednji dan sem si mislil, da to ni nič takega’,” je na TikToku razkril 23-letni Štajerc.

Zatrdil je, da se z Nušo po snemanju šova nikoli nista pogovarjala niti videla in da v času snemanja nista imela spolnih odnosov. “Ko sem prišel iz šova, sem spoznal, da želim biti skupaj s Tino. Žal mi je za vsak objem in to, kar sem dal Nuši. To želim dati Tini,” je povedal vidno skrušen Tim.

@timnovak20 ❤️ Več odgovorov mate na mojem IG: tim_novak10 #slovenijatiktokk🇸🇮🇸🇮#slovenija🇸🇮 #slovenija #fypslovenija #ljubljana #celje #maribor #balkan #fyp #slovenijatiktok🇸🇮 #kmetijapoptv #kmetija2023 #poptv ♬ Melody (Live) - Zen music

Tini je za Nušo povedal takoj po snemanju Kmetije. “Nikoli več nočem videti takega izraza na obrazu, kot ga je imela. Oprostila mi je in rekla, da ji bo to zelo težko gledati. Zafrknil sem in ne bi smel tega narediti. Žal mi je. Svojo punco imam zelo rad. Še sva skupaj, dal ji bom vso ljubezen. Zdaj vidim, kakšno dobro punco imam in koliko mi pomeni,” je razkril sledilcem. 

Timu je srce ukradla Tina Podgoršek, ki je diplomirala na Pedagoški fakulteti v Ljubljani. Je plesalka in koreografinja v M Dance Studiu. Za 24ur je 23-letnik povedal, da Tina nad njegovim vstopom v šov ni bila najbolj navdušena, bo pa vseeno zanj navijala.

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Avatar Garancija
    Garancija 08:06 07.oktober 2024.

    Dokler nisi poročen je vse dovoljeno

  • 4krogci 07:00 07.oktober 2024.

    Ce mu oprostila pol to pomeni samo to, da je ona tud mela druzbo ko ga ni blo 😂😂😂