Magazin > VIP
2138 ogledov

Znani Slovenec dedek postal že pri 45 letih!

Frenk Nova Planet TV
Želel si je še enega otroka, a dobil vnuka.

"Ko sem postal dedek, sem bil star 45 let. V bistvu me je pozitivno presenetilo, čeprav sem si takrat morda celo jaz želel še enega otroka imeti. Ko sem Aleksa prvič videl, sem ga prijel v roke in samo ljubčkal. Nisem mogel verjeti, da držim v rokah tak hlebček," je naš glasbenik Frenk Nova povedal v oddaji Riba, raca, rak, v kateri je za svoje zvezdniške goste kuhal v sredo. 

Pri tem mu je z veseljem pomagal tudi še ne desetletni vnuk Aleks, ki je večkrat pri dedku na počitnicah. "Na vnučka Aleksa si želim prenesti predvsem vrednote spoštovanja in to, da bo imel rad sebe in vse okoli sebe," je povedal Frenk. Tako pa je svojega slavnega dedka opisal Aleks: "Je fensi, prijazen in vedno vesel. In je zelo dober pevec. Fensi pomeni, da je čeden, lep in da lep hodi naokoli. Še nikoli ga nisem videl jeznega." 

S "fensi" je Aleks torej mislil na to, da je njegov dedek vedno lepo urejen, kar je Frenku zelo polaskalo, prav tako pa se je strinjal tudi z vnukovim opažanjem, da ga je težko razjeziti. "Frenka zelo težko razjeziš. Zelo reko, se razjezim, ker raje iščem rešitve in jih po navadi udi najdem. Škoda energije za jezo, raje se nasmejim, če se kdo želi prepirati z mano," je še razkril glasbenik. 

Je pa Frenk v sredo malce razjezil oziroma prestrašil svoje zvezdniške goste z izbiro jedi. Za skrivno nalogo je namreč dobil, da mora pripraviti svojo najljubšo jed in to so vampi. 

Jed je poimenoval vapirčki in Sendi, Rok Piletič ter Andrej Milutinović so bili še pred večerjo čisto prestrašeni, saj vampov nihče od njih ne je. Sendi je celo prinesla sendviče. Le Martini Švab se vampi niso upirali, saj je priznala, da njena tašča pripravi odlične. 

Strah pred vampi je bil odveč, saj je Frenk pripravil ocvrte vampe, ki so bili všeč prav vsem, celo Sendi. A vrhunec večera je bila sladica. Frenk je pečena jabolka namreč postregel na vrtu, ob ognjišču, za piko i pa je pripeljal še ansambel, ki je naredil pravi žur.

Nič čudnega, da je za celoten večer, vzdušje in hrano požel same petice.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice