Magazin > VIP
7335 ogledov

Manca Špik končno razkrila, s kom hodi na zmenke

Manca Špik in Kvartopirci Neo visuals
Od razhoda s partnerjem o svojem stanu ne govori.

Sinoči je v kulinarični oddaji Riba, raca, rak kuhalnico vihtela naša priljubljena pevka Manca Špik. Za svoje zvezdniške goste, Ana Mario Mitić, Nušo Derenda, Francija Keka in Alexa Volaska, je pripravila sanjsko morsko pojedino in jih pogostila, kot bi sedeli v avtentični istrski konobi. Večer pa zaključila s čisto pravim  koncertom, kjer sta ji družbo delala še dva glasbenika. 

Da je Manca odlična gostiteljica, ni dvoma, že več let pa oboževalce zanima tudi njeno ljubezensko življenje. Kot je bilo razvidno v sinočnji oddaji, je Mančina ena in edina velika ljubezen njena hčerka Lana. Da ni osebe, ki bi jo ljubila bolj, je večkrat povedala tudi v oddaji. Razkrila je, da v ljubkem stanovanju živi s hčerko, s katero se imata neizmerno radi in uživata v življenju v dvoje. 

Prvič je tudi razkrila, da si je dolgo časa želela postati mama in da je za Lano trudila kar dve leti, preden je pred osmimi leti prišla na svet. "Zelo sem ponosna nanjo, ima dober srček, zelo je komunikativna, tako da si bo povsod našla družbo. Zelo lepo se razumeva," je Manca z iskricami v očeh povedala o hčerki.

Razkrila pa je tudi, s kom hodi na zmenke. "Enkrat na mesec se odpraviva v kino, na nov animiran film, nato pa kaj dobrega pojesti. To so samo najini babji večeri oziroma popoldnevi," je Manca povedala o rednih zmenkih s hčerko in še enkrat poudarila, kako zelo jo je materinstvo osrečilo. "Ko sem nekaj mesecev po porodu stala na odru Melodij morja in sonca, sem se prvič počutila, da naj se zgodi kar koli, materinstva mi ne more nihče vzeti," je še dodala. 

Komentarjev 1
  • Avatar Garancija
    Garancija 09:13 20.september 2024.

    Filmska diva Sophia Loren praznuje častitljivih 90 let

Sorodne novice