Magazin > VIP
16233 ogledov

Po sinu Robert Golob prvič pokazal še hčerko

Robert Golob Instagram
Prava lepotica.

V ponedeljek se je premier Robert Golob v družbi najstarejše hčerke Lune udeležil proslave ob dnevu vrnitve Primorske k matični domovini v Vipavi. To je bilo prvič, da ga je v javnosti spremljala hčerka Luna Golob (na fotografiji zgoraj med Tanjo Fajnon in Robertom Golobom), na proslavi pa je nastopil tudi njegov sin Markus. "Kot vrt brez rož, kot obraz brez nasmeha, kot poletje brez škržatov takšna bi bila Slovenija brez Primorske," je premier na Instagramu zapisal ob fotografijah s proslave.

Prejšnji teden pa je prvič pokazal sina. Kajakaška zveza Slovenije je prejšnji teden namreč organizirala humanitarno akcijo 24 ur veslanja za dober namen po Ljubljanici. Ves izkupiček donacij in sponzorstev bodo namenili društvu Downov sindrom Slovenije ter njihovim programom učenja in zaposlitev.

Dogodka se je udeležil tudi predsednik vlade. "Danes je moj dan. Markus," je Robert Golob zapisal ob videu, ki ga je objavil na družbenih omrežjih in v katerem je prvič javno pokazal sina Markusa, s katerim sta se dobro razpoložena usedla v kanu in veslala po reki. Za Slovenske novice je Golob povedal: "Markus obiskuje šolo s posebnim razvojnim programom in se odlično počuti na vodi, v vodi in obožuje tudi kajak. Najin cilj je preveslati en krog in tako simbolno zaključiti ta čudoviti dogodek."

 

Komentarjev 12
  • andrija 04:36 19.september 2024.

    voda mu teče v grlo pa je začel kazati froce.Na proslavo pa pride v kavbojkah in teniskih.A je dvignila tudi kak prstek?

  • dare326 18:35 18.september 2024.

    Rad bi si izboljšal rejting, ki ga je dosegel s sponzorušo. Ne bo šlo, pada in pleše, padaaaaa.

  • jan631 15:18 18.september 2024.

    Ali ni ta lažnivi Bruseljski konjušar, pred časom trdil, da otrok ne bo izpostavljal javnosti, in si v ta namen izven protokola po svoje uredil varovanje? Seveda na naš račun, račun davkoplačevalcev.

Sorodne novice