Magazin > VIP
1995 ogledov

Sina in snaho znanega slovenskega pevca spodbujali, naj se pokončata

Nika in Mark Vlahovič 4 osebni arhiv
Ugasnila sta komentarje na TikToku.

Sin legendarnega slovenskega glasbenika Mikija Vlahoviča, Mark Vlahovič, in njegova žena Nika Vlahovič na družbenem omrežju TikTok ustvarjata že približno pet let. Mnogi so opazili, da v zadnjem času njunih videov ni možno komentirati. Kot je povedala Nika, to ni v skladu z namenom njunega profila, ki je širiti pozitivo.

Dobivala sva komentarje v smislu, naj se ubijeva, skratka do vseh možnih najgrših stvari. Če si malo bolj izpostavljena oseba, se moraš na žalost, sploh v Sloveniji, na take stvari navaditi. Čeprav se mi to ne zdi to prav. Konstruktivna kritika je nekaj čisto drugega. Komentarji glede naju nas nikoli niso motili. Ko se je rodila Illa, so komentarji začeli leteti nanjo. Ne želim, da bo to lahko enkrat prebrala, želiva jo zaščititi. Že tako naju skrbi, v kakšnem svetu bo živela. Namen tega profila je širiti pozitivo, nikoli nisva širila negative o drugih,” je povedala mlada mamica v videu, ki je dosegel že skoraj 125 tisoč ogledov.

Kljub slabim stranem tega posla, Vlahovičeva očitno mastno služita, saj sta pred kratkim na Štajerskem kupila hišo, o čemer večina 27-letnikov pri nas lahko le sanja. "Kupila sva sanjsko hiško. Vse to so bile najine sanje že od začetka - da bomo z družinico živeli v hiški, nekje na samem, z veliko parcelo, da bomo imeli svojo zelenjavo in sadje," sta zapisala ob posnetku, na katerem s hčerko in psičko pred novo hišo skačeta od veselja. 

Priznala sta še, da pot do sanjske hiše ni bila lahka. "Koliko enega iskanja in stresa je to bilo v zadnjem letu. Koliko že nekega veselja in potem razočaranja, ampak vse je bilo z razlogom, tem, da jo zdaj imava. Zelooo ponosna na naju. In čeprav se mi je na začetku zdel najbolj napačen čas za selitev (zdaj, ko je Illa še tako majhna), sem tako vesela, da smo že sedaj tukaj in da bo Illa odraščala v tem okolju," sta še razkrila.

Mark in Nika sta se prvorojenke Ille, katere ime je Mark razkril v svoji pesmi Nostalgija, razveselila 19. maja. Za mladim parom je res pestro obdobje, vse od selitve, do rojstva otroka in nakupa hiše.

Zakonca sta vse mejnike nosečnosti dokumentirala na svojih družbenih omrežjih, med drugim tudi to, kako sta bližnjim podelila novico o nosečnosti. Miki je bil takrat tako iz sebe, da sploh ni dojel, da bo dedek. O tem, da bo dobil vnukinjo, je lanskega novembra glasbenik povedal: “Brez mene ne bi bilo nič. Bilo je nepričakovano, vsekakor pa je bolj žlahtnejše kot, ko sem dobil prvega otroka, drugače. Ko sem dobil Marka, sem prav tulil, sedaj pa so me čustva povsem prevzela.”

Pred kratkim je Markovo družino presenetila še ena lepa novica. Izveste jo TUKAJ.

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.