Magazin > VIP
13197 ogledov

Grozljivo: Nove fotografije Katie Price vas bodo šokirale

katie price
1/6
Profimedia
Svoj novi obraz je soncu nastavljala na Cipru.

Britanska starleta Katie Price ni znana le po svojem burnem ljubezenskem življenju in finančnih težavah, ampak tudi po ljubezni do plastičnih posegov.

Med drugim si je dala popraviti nos, privoščila si je zobne luske, polnila za ustnice, liposukcijo in botoks ter liftinge obraza, prvega so pri njej opravili leta 2017. Največkrat pa so "mrcvarili" njeno oprsje - kar 17-krat!

Nekdo, ki točno ve, kako je živeti z nekom, ki hrepeni po večni mladosti, je Katiejin bivši partner Carl Woods, s katerim je bila starleta skoraj štiri leta v zvezi. 35-letnik je sedaj, po Katiejinem šestem liftingu obraza, za Ok! povedal, da se boji, da bo 46-letnico njena odvisnost od lepotnih posegov nekoč stala življenje. 

"Pravijo, da je število anestezij, ki jih lahko imaš in preden postanejo problem, omejeno. Kot na vsakem področju Kate tudi na tem rada premika meje. Mislim, da nikoli ne bo srečna," je povedal nekdanji zaročenec Price in dodal: "Na žalost se lahko zgodi, da se nekoč ne bo več zbudila. Res verjamem, da se to lahko zgodi. Kate o tej možnosti ni nikoli govorila z menoj, vse to je odmislila."

Carl je Katie nekoč pospremil v Turčijo, kjer bi morali zdravniki tudi na njegovem telesu izvesti liposukcijo. Pravi, da se je zaradi Katie, ki išče popolnost, začel kritizirati. Ko pa je videl, v kakšnem stanju je bila po posegu njegova zaročenka, si je premislil. "Videti je bila, kot bi vanjo trčil vlak," se spominja.

Carl in Katie sta se razšla lani novembra. 35-letnik je zvezdnico poskušal prepričati, naj preneha s posegi, ker jih ne potrebuje, a je njegove prošnje preslišala. Še več. Zabrusila naj bi mu, da je proti operacijam, ker ne želi, da bi bila všeč tudi drugim moškim. 

Katie pa za Carlom ni dolgo žalovala. Z novim moškim v svojem življenju, ki mu je ime JJ Slater, se je podala na romantične počitnice na Ciper, kjer svoj novi obraz, ki vse bolj spominja na masko, veselo nastavlja soncu.

 

 

Komentarjev 5
  • Nevica 10:50 08.oktober 2024.

    Plastnični kirurgi se človeka, ki izrazito kaže na dismorfno motnjo, ne bi smeli pritakniti.....Obstajajo meje, kjer postane njihovo delo neetično.

  • Avatar Garancija
    Garancija 10:11 08.oktober 2024.

    Te se pa tut z vilco ne bi dotaknil

  • 4krogci 08:26 08.oktober 2024.

    To vse puder zakrije…in po tisti urci kar rabi delat, ga obnovi in hop h novi stranki!