Magazin > VIP
1693 ogledov

Bizaren razlog, zakaj znana Slovenka možu ne bo dala

Eva Ostrouška instagram
Mož je s tem konkretno udaril mimo …

Eva Ostrouška, vplivnica in kulturologinja, po novem še študentka seksologije, na svojem Instagram profilu redno razbija tabuje glede spolnosti. Prejšnjič je govorila o orgazmih, tokrat pa je prebrala izsek iz svoje prihajajoče knjige z naslovom Najine Erotične Črtice, ki vsebuje zanimive podrobnosti iz njenega spolnega življenja.

“Ne vem, ali sem končno ugotovila ali si končno priznala, da mojo spolno željo ubija preobremenjenost. Včeraj sem na Instagramu poslušala en podkast, v resnici mi je uspelo poslušati samo košček v reelu, o tem, koliko imamo ženske miselnega bremena, kako smo obremenjene s to-do listami, mami skupinami, opravki, seznami za v trgovino … Odločila sem se, da moram spustiti miselno breme. Zato skupaj z možem zasnujeva nov načrt družinskih obveznosti,” se je odločila Eva.

Zato sta si z možem razdelila zadolžitve. Sama je prevzela zdravniške preglede, krožke, večerno uspavanje in pripravo obrokov, mož pa je prevzel roditeljske sestanke in druge šolske/vrtčevske obveznosti. 

Priznala je, da se sedaj počuti bolj sproščeno in neobremenjeno. “Ponosna sem, da sva to uredila in počutim se veliko lažje, bolj sproščeno in neobremenjeno. Čutim, da imam prostor, da sredi dneva fantaziram. Po dolgem času začnem razmišljati, kaj bi mi res pasalo, da se zvečer zgodi. Željo imam, da bi ga jaz povabila na seks, celo scenarij imam. Zavezala mu bom oči, polizala. Ustavim se in pomislim, noro. Smešno mi je, da se tega nisva že prej dogovorila in še bolj smešno je to, da se tako dobro počutim že prvi dan,” je povedala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Ostrouska (@ostrokljun)

A kmalu za tem se zgodi preobrat. Mož jo je namreč poklical in ji povedal, da jo je v vrtcu predlagal za predstavnico v svetu staršev. Eva ni mogla verjeti, izustila je samo: “Kaj?”Za predstavnico staršev, rekli so mi, da ti moram to sporočiti,” je dejal mož. Ko je Eva še enkrat vprašala, če ga prav sliši, ji je mož odvrnil: “Dobro, potem si lahko ti. Hvala.”

“Zveza pade, postanem predstavnica staršev in že prvi dan pade tudi najin dogovor. Zvečer definitivno ne bom seksala,” se je odločila nekdanja strokovnjakinja v Planetovem šovu Poroka na prvi pogled.

Po dogovoru, ki sta ga sklenila, je mož s tem konkretno udaril mimo …

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • gregor96 11:59 10.oktober 2024.

    hvala za to informacijo, samo ta podatek mi je še manjkal o tej "znani, vplivni" slovenki, hvala še 1x