Šport
1 ogledov

Woods se je pokesal

Tiger Woods je javno obžaloval svoja dejanja. (Foto: Action Images) Žurnal24 main
Tiger Woods se je opravičil svojim navijačem zaradi ljubezenske afere in dejal, da ni bil zvest svojim vrednotam ter zatrdil, da se bo v prihodnje trudil za nasprotno.

Tiger Woods je dejal, da se za svoje prestopke kesa iz vsega srca. "Nisem bil zvest svojim vrednotam in nisem se vedel, kot si moja družina zasluži. Trudil se bom postati boljši človek in oče," se je posul s pepelom Woods in se globoko opravičil navijačem. Njegov greh je bila nezvestoba soprogi Elin Nordegren, saj je imel 31-mesečno afero z natakarico iz Los Angelesa po imenu Jaimee Grubbs.

Par se je spoznal v lasvegaškem nočnem klubu leta 2007, dva meseca pred rojstvom prvorojenca zakoncev Woods. Tigerjeva ljubica, ki je medtem že postala nekdanja, saj jo je omenjeni zapustil, njuno zvezo dokazuje s tristo SMS-sporočili. Romance naj bi bilo konec 24. novembra, tri dni pred odmevno nesrečo v okolici Woodsovega doma.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.