Šport > Košarka
124 ogledov

Črne slutnje so se uresničile, kandidat za zlato žogo že zaključil sezono

Rodri Profimedia
Po poročanju tujih medijev naj bi zvezdnik Manchester Cityja že zaključil sezono.

Španski nogometni reprezentant v vrstah angleškega Manchester Cityija, Rodri, bo zaradi strgane sprednje križne vezi izpustil nadaljevanje sezone 2024/25, poročanje nekaterih španskih in drugih mednarodnih medijev povzema francoska tiskovna agencija AFP.

Ameriška medijska hiša ESPN in španski športni časnik Marca sta poročala, da je podroben zdravniški pregled pokazal, da si je Rodri na nedeljski osrednji tekmi petega kroga angleškega prvenstva proti Arsenalu strgal sprednjo križno vez v desnem kolenu.

Rodri | Avtor: Profimedia Profimedia

Poškodba 28-letnega španskega igralca sredine igrišča je velik udarec za Manchester City, sicer prvaka angleške premier league v zadnjih štirih sezonah. V dresu španske reprezentance je Rodri letos slavil tudi na evropskem prvenstvu v Nemčiji.

Rodri, ki se je na nedeljski tekmi proti topničarjem, ki se je končala z neodločenim izidom 2:2, poškodoval v 16. minuti, je tudi eden najresnejših letošnjih kandidatov za zlato žogo.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice