Šport
0 ogledov

Trimo ob boku Celjanom

David Miklavčič je dosegel kar deset zadetkov. (Foto: www.alesfevzer.com) Žurnal24 main
Rokometaši Trima so se kljub porazu na povratni tekmi proti romunski ekipi UCM Sport Resita s 30:32 (15:14) uvrstili v osmino finala pokala EHF, kjer so že prej pristali tudi Celjani.
Žreb osmine finala pokala EHF bo v torek, 24. novembra, na sedežu Evropske rokometne zveze (EHF) na Dunaju.

Romunsko-slovenski klubski obračun je bil vseskozi izenačen, saj si nobena ekipa ni priigrala višje prednosti, domača zasedba pa v nobenem trenutku ni nadoknadila prednosti slovenske zasedbe s prve tekme v Trebnjem. Gosti so z dobro obrambo onemogočili najbolj nevarne igralce domače zasedbe, nekaj več težav jim je povzročil le Srb Bojan Butulija, ki je dosegel devet golov.

V zadnjih pet minut tekme so varovanci Marka Šibile krenili s kritičnimi tremi goli zaostanka, z dobro obrambo in nekaterimi uspešnimi posredovanji vratarja Klemna Ferlina, ki je skupno zbral 13 obramb, pa so vendarle preprečili končno zmagoslavje v zadnjih treh sezonah trikratnim slavljencem evropskega pokala challenge.

Pokal EHF, 3. kolo:

UCM Sport Resita : Trimo Trebnje 30:32 (15:14)
Butulija 9; Se. Skube 4, Miklavčič 10

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.