Šport
3 ogledov

Reprezentant odhaja iz Velenja

Boštjan Kavaš (strelja prek bloka) je bil jeseni eden od najboljših velenjskih i Žurnal24 main
Za velenjski rokomet boleče napovedi so se začele uresničevati. Gorenje (za začetek) zapuščata dva igralca, in sicer slovenski reprezentant Boštjan Kavaš ter Gruzijec Sergo Datukašvili.

Pogajanja vodstva rokometnega kluba Gorenje Velenje z igralci glede zmanjšanja pogodbenih obveznosti so še vedno v teku, po doslej opravljenih pogovorih pa je jasno, da v Rdeči dvorani ne bosta igrala slovenski reprezentant Boštjan Kavaš in Gruzijec Sergo Datukašvili.

Prvi se je z velenjskim klubom razšel sporazumno, drugi pa je prekinil pogodbo. Do petka bodo dorečeni in znani tudi dogovori s preostalimi igralci. Na tem seznamu so še Momir Rnić, Ivan Gajić, Adnan Harmandić, Matjaž Mlakar, Matevž Skok in Sebastjan Sovič. V večini ostalih primerov so stvari že dorečene in rokometaši ostajajo člani velenjskega kluba, je v izjavi za javnost zapisal RK Gorenje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.