Šport
1 ogledov

Preveč pozornosti čarovnicam

Jonathan Quick je, če se malo pošalimo, preveč pozornosti posvetil drugim rečem. Žurnal24 main
Liga NHL je sinoči med ostalimi dvoboji ponudila tudi obračun med Los Angeles Kings in Vancouver Canucks, ki so ga po kazenskih strelih dobili slednji. Kopitar ostal brez točk.

Los Angeles Kings so sinoči po streljanju kazenskih strelov izgubili z Vancover Canucks z 1:2. Edina zadetka v rednem delu sta padla v 12. minuti, ko je za Kralje zadel Scott Parse, in v 19. minuti, ko je za izenačenje poskrbel Mikael Samuelsson. Anže Kopitar je igral dobrih 23 minut in v tem času dvakrat streljal na gol. Zaradi strelskega in podajalskega posta ga je na lestvici najkoristnejših igralcev prehitel Alex Ovečkin.

 

"Lepa zmaga,“ je dejal vratar Vancouvra Andrew Raycroft, ki je zbral 30 obramb: "Ključ do nje je bilo dejstvo, da smo zaustavili najnevarnejše igralce LA-ja zunaj območja, kjer so nevarni. Niso imeli niti časa niti prostora.“ Med njimi seveda tudi Kopitarja, ki ni zadel v zadnjih dveh tekmah, njegovo moštvo pa je izgubilo.

Los Angeles Kings je z 18 točkami vodilno moštvo pacifiške skupine ter druga ekipa zahodnega dela konference s štirimi točkami zaostanka za moštvom Colorado Avalanche, 18 točk pa si deli z Washington Capitals, drugim najboljšim moštvom na Vzhodu.

Liga NHL, tekme 30. 10.:

Boston Bruins : New Jersey Devils 1:2
Atlanta Thrashers : Washington Capitals 3:4
Tampa Bay Lightning : Ottawa Senators 5:2
St. Louis Blues : Phoenix Coyotes 0:2
Nashville Predators : Chicago Blackhawks 2:0
Edmonton Oilers : Detroit Red Wings 6:5*
Los Angeles Kings : Vancouver Canucks 1:2*

* po kazenskih strelih

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.