Šport
0 ogledov

Ovečkin podal in se poškodoval

Alex Ovečkin je s poškodbo nakopal skrbi svojemu trenerju. (Foto: EPA) Žurnal24 main
V ligi NHL je tokrat Anže Kopitar počival, odigranih pa je bilo nekaj drugih zanimivih dvobojev. Prvaki iz Pittsburgha so ugnali New York Rangers s 5:2. Alex Ovečkin se je poškodoval.

Sidney Crosby je prispeval dva gola in podajo, ki so pomenili njegovih osem točk v zadnjih dveh tekmah. Vratar Marc-Andre Fleury pa je zaustavil 29 od 31 strelov za peto zaporedno zmago svojega moštva.

Washington je slavil nad Carolino s 3:2. Kapljo pelina k zmagi pomeni poškodba kolena Alexa Ovečkina, prvega strelca ekipe (18 golov, 30 točk), ki pa je v moštvu tudi prvi po izključitvah, do zdaj jih je zbral že 44. "Vsakokrat, ko se Alex poškoduje, sem zaskrbljen. Ne vem, koliko časa bo odsoten. Če sploh bo," je dejal trener Bruce Boudreau.

Nicklas Backstrom je nadomestil njegov delež in dosegel dva zadetka, pri enem mu je podal prav Ovečkin. To je bila tretja zaporedna zmaga Washingtona, ki je na 22 od 27 letošnjih tekem osvojil vsaj točko.

 

Liga NHL, tekme 30. 11.:

Columbus Blue Jackets
: St. Louis Blues 5:2
New York Rangers : Pittsburgh Penguins 2:5
Carolina Hurricanes : Washington Capitals 2:3
Toronto Maple Leafs : Buffalo Sabres 0:3
Atlanta Thrashers : Florida Panthers 4:3
Detroit Red Wings : Dallas Stars 4:1
Tampa Bay Lightning : Colorado Avalanche 0:3
Nashville Predators : Calgary Flames 0:5

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.