Šport > Nogomet
0 ogledov

Milan bi plačal, da Becks ostane

Žurnal24 main
Po prvem zadetku Davida Beckhama za AC Milan se ugiba, da se ta ne bo več vrnil v Los Angeles. "Če si želi zapustiti Galaxy, ga bomo mi sprejeli odprtih rok," pravi Adriano Galliani.
 

Preberite še ...

Paparac toži Beckhama
Aršavin pred vrati Arsenala

Kot smo pisali že v nedeljo, se je David Beckham veselil svojega krstnega zadetka v dresu AC Milana . Zgodilo se je na tekmi proti Bologni , ko je postavil izid 4:1. Takoj so se pojavila ugibanja, ali bi utegnil Becks ostati na San Siru tudi po marcu, ko naj bi ga Los Angeles Galaxy , ki ga je Italijanom posodil, zahteval nazaj v svoje vrste. Zdi se, da Beckham nima nič proti temu scenariju. Gola je bil izjemno vesel, v Milanu pa se tudi dobro počuti. Navijači ga obožujejo, lombardijska prestolnica je eno največjih modnih središč na svetu, poleg tega pa se Beckham sonči v žarometih pozornosti, kar mu nedvomno ugaja.

Carlo Ancelotti želi, da ostane © Reuters

 
Carlo Ancelotti , trener italijanskega nogometnega velikana AC Milana, je v pogovoru za italijanski radio že izrazil željo, da se David Beckham marca ne bi vrnil v ZDA. "V nogometu je vse mogoče. Beckham ve, da ga želimo zadržati v svojih vrstah in naredili bomo vse, da tudi ostane," je dejal Ancelotti in dodal, da je Beckham inteligenten in resen igralec, ki si zasluži nastopanje v najzahtevnejših nogometnih ligah na svetu.

Zdaj se je oglasil še predsednik Milana Adriano Galliani in priznal, da bi bil klub pripravljen plačati odškodnino, da zadrži Beckhama. "Če se Beckham dogovori z Galaxyjem, bomo pripravljeni plačati odškodnino. V nekaj dneh se bomo sestali z njihovimi predstavniki. A če se odločijo, da ga ne bodo želeli prodati, ga pač ne bodo prodali. Če si želi zapustiti Galaxy, pa ga bomo mi sprejeli odprtih rok." Becksov predstavnik za tisk Simon Oliveira je pred dnevi zanikal možnost, da bi Anglež ostal v Italiji. "Vedno se bodo pojavljale takšne špekulacije. David sicer uživa v Milanu, a se 9. marca gotovo vrača v Los Angeles."
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.