Šport > Nogomet
14 ogledov

Ibra razmišlja o reprezentančnem pokoju

Bomo Zlatana Ibrahimovića še kdaj videli igrati v reprezentančnem dresu? (Foto:
1/9
Žurnal24 main
Barcelonin napadalec Zlatan Ibrahimović se igra z idejo, da ne bi več igral za reprezentanco Švedske. Dokončno odločitev bo sprejel po koncu SP v Južnoafriški republiki.
Zlatan Ibrahimović razmišlja o koncu reprezentančne kariere in o tem, da bi se posvetil zgolj obveznosti v svojem klubu. Takšna možnost bo morebiti prišla v poštev po SP v Južnoafriški republiki, ki bo prihodnje leto. Ibra, ki bo 3. oktobra dopolnil 28 let, je za Švedsko zaigral 57-krat in dosegel 22 zadetkov. Švedska je sicer trenutno tretja v svoji kvalifikacijski skupini, Ibrahimović pa verjame, da bo zaigral na zboru najboljših nogometnih reprezentanc na svetu.

"O možnosti, da ne bo več igral za Švedsko, se bom odločil po SP 2010. Sicer je zelo pomembno, da nogometaš mojega kova igra reprezentančne tekme, vendar sem jaz nastopil že na dveh evropskih in dveh svetovnih prvenstvih," je povedal napadalec, za katerega bi bilo SP na skrajnem jugu črne celine že peto veliko tekmovanje.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.