Šport > Košarka
2735 ogledov

Iz Beograda prve novice o stanju slovenskega košarkarja

Daneu Print Screen
Košarkar Olimpije Žiga Daneu je po grdem padcu na včerajšnji tekmi že zapustil bolnišnico v Beogradu.

Košarkarski klub Cedevita Olimpija je pred svojih kanalo na družbenih omrežjih javnost obvestila o zdravstvenem staju Žige Daneua, ki je grdo padel z višine v poslednjih sekundah obračuna uvodnega kroga lige Aba v Beogradu, kjer so Ljubljančani z 62:75 izgubili proti FMP-ju.

Daneu je zaradi močnega udarca v glavo za nekaj trenutkov izgubil zavest, s tekme pa so ga odpeljali naravnost v bolnišnico, kjer so preiskave pokazale, da v padcu ni utrpel hujših poškodb.

Mučni prizori Šport Gledalci od šoka obnemeli, Slovenec s parketa v bolnišnico

"Po včerajšnjem padcu na tekmi s FMP je Žiga Daneu ponoči prestal preglede, ki so pokazali, da udarec ni pustil hujših posledic, in da je njegovo zdravstveno stanje dobro. V današnjih zgodnjih jutranjih urah je bil Žiga tako že s preostalimi soigralci v hotelu. Po prihodu v Ljubljano ga bo dodatno pregledal klubski zdravnik," so na omrežju X zapisali pri Cedeviti Olimpiji.

V sredo Cedevito Olimpijo v prvem krogu evropskega pokala čaka gostovanje v Romuniji pri Cluju.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.