Šport > Nogomet
19 ogledov

Hiddink morda pomočnik Maradone

Prihodnost Hiddinka je po porazu proti Sloveniji prišla pod velik vprašaj, kot k Žurnal24 main
Nizozemski mediji so v nogometno orbito izstrelili vest, da bi Guus Hiddink utegnil priskočiti na pomoč argentinski izbrani vrsti naslednje leto na SP v JAR. In sicer kot pomočnik Diega Maradone.

Kot nedvomno veste, se Nizozemcu z rusko reprezentanco ni uspelo uvrstiti na snidenje najboljših reprezentanc sveta, zato bo imel poleti čas. Hiddink je o svoji morebitni novi službi dejal: "To ni slaba ideja. Vendar pa imam pogodbo z rusko nogometno zvezo tudi za obdobje svetovnega prvenstva."

Uživam v delu na najvišji ravni. Ampak trenutno se ne počutim najbolje.
Guus Hiddink
Zaradi slabih odnosov med Carlosom Bilardom in Maradono, ki so jih zakrivile ne preveč blesteče kvalifikacije, je prvi začel razmišljati rešitvah. Zaradi Hiddinkovih uspehov z Nizozemsko, Južno Korejo in Avstralijo ter poraza s Slovenijo se je Nizozemčevo ime ponujalo samo po sebi. Vendar pa se premeteni Guus ne želi zaleteti: " Izpad v dodatnih kvalifikacijah me je zelo prizadel. V takšnih trenutkih rad delam. Energije mi ne primanjkuje, svojo vlogo pa imajo tudi izkušnje in leta. Vsekakor si bom vzel čas in odločitve ne bom sprejel pred januarjem."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.