Šport > Nogomet
12 ogledov

Dudu je pripravljen

Eduardo komaj čaka, da znova obleče Arsenalov dres. Žurnal24 main
Po dolgotrajnem okrevanju zaradi hude poškodbe gležnja je brazilski Hrvat Eduardo da Silva odigral vseh 90 minut za drugo ekipo Arsenala in dejal, da je pripravljen za najboljše moštvo.
 

Preberite še ...

Huda poškodba Eduarda

Potem ko je odigral 90 minut v svojem drugem nastopu za rezervno ekipo Arsenala, je hrvaški reprezentančni napadalec Eduardo da Silva oznanil, da je pripravljen na povratek v prvo ekipo ."Čutim, da bodo goli znova prišli," je za klubsko televizijo dejal napadalec, ki je, čeprav gol zaradi nedovoljenega položaja ni bil priznan, znova okusil slast doseganja zadetkov. Uspešen je bil proti Stoke Cityju, rezultat je bil 2:2: "Vesel sem, da sem imel priložnosti in si jih ustvarjal. To ni lahko, najprej si moraš ustvarjati priložnosti, šele nato lahko zadeneš." Dudu je nato nadaljeval: "Že dolgo nisem odigral vseh 90 minut. Počutim se močnejšega. Mislim, da sem pripravljen za prvo ekipo, vendar bo o tem odločal trener Wenger. Na treningih se počutim dobro in trdo delam. Komaj čakam priložnost v prvi ekipi."
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.