Šport > Nogomet
19 ogledov

Badžo postal brezposeln

Vlado Badžim je nazadnje vodil Domžale. (Foto: Saša Despot) Žurnal24 main
NK Domžale in dosedanji trener članske ekipe Vlado Badžim sta danes sporazumno prekinila pogodbo. V taboru dvakratnih državnih prvakov so se za menjavo na klopi odločili zaradi nedoseganja ciljev.

Kot so sporočili na spletni strani kluba, bo na zadnji tekmi jesenskega dela prvenstva v Velenju moštvo vodil mladinski trener Darko Birjukov, s katerim se bo vodstvo kluba med zimskim odmorom poskušalo dogovoriti tudi za dolgoročno vodenje članskega moštva.

Pred sezono smo si zastavili jasna cilja in sicer uvrstitev v zgornjo polovico lestvice in uveljavljanje mladih igralcev. Omenjenih ciljev v jesenskem delu prvenstva nismo dosegli.
Stane Oražem
Petinštiridesetletni Badžim je bil prvič na klopi Domžal lanskega 8. novembra na tekmi s Koprom. V dobrem letu dni je rumeno-modre vodil na 44 prvenstvenih tekmah, na katerih je dosegel 15 zmag, 15 neodločenih izidov in 14 porazov. V letošnji sezoni so Domžalčani zabeležili 7 zmag, 5 remijev in 9 porazov, kar jih po 21 odigranih krogih uvršča na skromno sedmo mesto.


Menjavo na klopi je z naslednjimi besedami pojasnil predsednik NK Domžale Stane Oražem: "Pred sezono smo si zastavili jasna cilja in sicer uvrstitev v zgornjo polovico lestvice in uveljavljanje mladih igralcev. Omenjenih ciljev v jesenskem delu prvenstva nismo dosegli."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.