Šport > Nogomet
0 ogledov

Anđelković postal vijolica

Žurnal24 main
Mariborski nogometni klub je osvežil svojo branilsko vrsto. Vijoličasti so se zahvalili za sodelovanje Željku Kljajeviću in v klub pripeljali Sinišo Anđelkovića, nekdanjega člana Drave.
Novim soigralcem se bo Siniša Anđelković pridružil na večerji, 4. januarja. Dan pozneje pa moštvo že začenja s pripravami na spomladanski del sezone.

Po tem, ko je nogometni klub Maribor zapustil Željko Kljajević, se je ekipi z Ljudskega vrta pridružil Siniša Anđelković, ki je pred dnevi sporazumno prekinil sodelovanje z Labod Dravo. V jesenskem delu sezone je sodil med najbolj stanovitne nogometaše v ligi, saj je odigral 21 od 22 tekem, so zapisali na spletnih straneh mariborskega kluba.

"Razumljivo, da želimo po odhodu Željka Kljajevića zapolniti vrzel v obrambni vrsti. Naš izbor je Siniša Anđelkovič, mlad igralec s prvoligaškimi izkušnjami. Verjamem, da se bo čim prej prilagodil načinu dela v našem klubu in izpolnil pričakovanja," je ob sklenitvi sporazuma z novim članom dejal športni direktor Zlatko Zahovič.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Pogodba bo veljavna leto in pol, za branilca iz Kranja, ki je nogometno pot začel pri NK Zarica, pri kadetih se je preselil k Triglavu, kjer je igral do selitve na Ptuj lansko poletje, ni bilo treba plačati odškodnine.

"Zelo sem zadovoljen, da me je NK Maribor povabil v svoje vrste. Nisem se obotavljal pri podpisu, zavedam se, da prihajam v velik klub. Nove soigralce dobro poznam, moj namen je, da si izborim mesto v ekipi in da Maribor spet postane prvak. Konkurenca na štoperskih položajih je velika, trudil se bom po najboljših močeh in trener bo ocenil, komu nameniti priložnost," je pojasnil nov obraz v mariborski slačilnici. Prihod v vrste državnih prvakov mu pomeni velik izziv po vmesni izkušnji na Ptuju. "Sporazumno smo se razšli, druge izbire ni bilo. So mi pa Ptujčani ostali v dobrem spominu. Redno sem igral, zadovoljen sem z minutažo. Med igranjem pri Dravi sem spoznal, da ima Maribor dobre napadalce. Zdaj bodo moji soigralci in veselim se skupnih uspešnih nastopov." 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.