Šport > Nogomet
395 ogledov

Črnogorec v Angliji zakuhal velik škandal, grozi mu visoka kazen

Milutin Osmajić ugriznil tekmeca Owena Becka Profimedia
Črnogorski napadalec angleškega moštva Preston North End Milutin Osmajić je na tekmi angleškega championshipa, po kakovosti druge angleške lige za premier ligo, proti Blackburn Rovers ugriznil tekmeca in povzročil splošno zgražanje. 25-letniku grozi visoka kazen angleške nogometne zveze FA.

FA bo preiskala obtožbe, da je Milutin Osmajić med nedeljsko tekmo ugriznil branilca Blackburn Rovers Owena Becka, so sporočili v ponedeljek.

Odvijala se je 89. minuta dvoboja, ko je Beck po prekršku podrl nogometaša Prestona, ki je želel čim prej izvesti prosti strel, nato pa so sledili trenutki norosti. Osmajić je povsem izgubil živce, zgrabil Becka od zadaj in ga ugriznil v vrat.

Šokirani Beck je sodniku poskušal pojasniti, kaj se je pravkar zgodilo, po vsem skupaj pa je Beck dobil rdeči, Osmajić pa le rumeni karton.

"Posojeni branilec Liverpoola Beck ima velik ugriz na zatilju," je dejal glavni trener Blackburna John Eustace, ki je pozval odgovorne k ukrepanju.

@skysportsnews Preston's Milutin Osmajic may face a lengthy ban after allegedly biting Blackburn's Owen Beck in their Lancashire derby yesterday #footballnews #championship #preston #balckburn ♬ original sound - Sky Sports News

Še kako dobro se spomnimo Suareza

Osmajić, ki za črnogorsko reprezentanco odigral 20 tekem, ni prvi nogometaš na Otoku, ki je na tekmi ugriznil tekmeca. FA je leta 2013 Urugvajca Luisa Suareza kaznovala z 10 tekmami prepovedi igranja, potem ko je takratni napadalec Liverpoola ugriznil branilca Chelseaja Branislava Ivanovića.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.