Šport > Nogomet
0 ogledov

Adebayorju (še) pogojna

Emmanuel Adebayor je v paketu s sliko dobil še nekaj marihuane. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Na obračunu proti svojemu nekdanjemu klubu Arsenalu je Emanuel Adebayor namerno stopil na roko Robinu van Persieju, pristojni organi pa so mu prisodili še pogojno kazen.

Disciplinska komisija angleške nogometne zveze je napadalca Manchester Cityja Emanuela Adebayorja pred časom kaznovala s tremi tekmami prepovedi nastopa, ker je na tekmi z Arsenalom namerno stopil na roko nekdanjemu soigralcu Robinu van Persieju, v četrtek pa mu je zaradi nešportnega proslavljanja zadetka na tej tekmi odmerila še pogojno kazen.

Napadalec iz Toga bo v primeru vnovičnega podobnega veselja ob zadetku – na domači tekmi proti Arsenalu je pretekel polovico igrišča in provociral privržence londonskega kluba – kaznovala z dvema tekmama prepovedi nastopa in denarno globo v višini 27.500 evrov. Pogojna kazen mu bo potekla decembra prihodnje leto. Afriški nogometaš je že oddelal kazen treh tekem, trener Manchester Cityja Mark Hughes pa bo nanj lahko računal na ponedeljkovem obračunu proti Aston Villi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.