Šport
19 ogledov

Navijač zabil enajstmetrovko

Eden od gledalcev je takole doživel trenutek slave. Žurnal24 main
Eden od navijačev, ki so obiskali tekmo ruskega državnega prvenstva med Saturnom in Spartakom, bo o svoji dogodivščini za šankom lokalne gostilne lahko pripovedoval še leta.

Njegovim kolegom, pa naj bodo še tako številni, se namreč prav gotovo še ni zgodilo nič vsaj podobnega, kaj šele enakega. Omenjeni gospod spodobne kilaže je namreč na dvoboju 22. kola pritekel na igrišče omenjene tekme ravno v trenutku, ko je bil za izvajanje Spartakove 11-metrovke pripravljen Brazilec Alex. Meni nič, tebi nič, redarjem nič je stekel proti žogi in jo z notranjim delom svojega levega stopala poslal za hrbet zaprepadenega domačega vratarja. Da bi bila zvezdniškost omenjenega izvajalca najstrožje kazni še večja, je slaveč svoj življenjski dosežek, odtekel še nekaj metrov, ne da bi pri tem občutil železni objem redarjev. No, kljub navijaški pomoči pa se je moral Spartak sprijazniti s porazom, bilo je 2:1 za Saturn.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.