Šport
0 ogledov

Na Dansko po formo

Žurnal24 main
Po hudem porazu s Srbijo v Podčetrtku moško rokometno reprezentanco konec tedna čakajo zadnji trije preizkusi pred odhodom na EP. V danskem Aarhusu se bo pomerila z domačini, Češko in Norveško.
Spored turnirja Cimber Sterling:

Petek, 8. januarja:
19.30 Danska – Slovenija

Sobota, 9. januarja:
14.15 Slovenija – Češka

Nedelja, 10. januarja:
13.50 Slovenija – Norveška

Srbi so v Podčetrtku razkrili vse slabosti slovenskih rokometnih odličnežev, ki so lahko spoznali, da jih do neizprosnih obračunov v Innsbrucku s Švedi, Nemci in Poljaki čaka še ogromno dela na vseh rokometnih področjih. Na sredinem obračunu, ki je bil hkrati tudi edini na domačem terenu, jih je pokopala izjemno slaba realizacija, a škripalo je tudi v drugih elementih.

Slovenija se bo v drugo največje dansko mesto odpravila brez Aleša Pajoviča. Enaintridesetletni Celjan bo ta teden v domovini zdravil boleče levo koleno, tako da se bo k našim severnim sosedom odpravil brez odigrane prijateljske tekme, prvi strokovni mož Zvonimir Serdarušić pa bo po obračunih z Danci, Čehi in Norvežani izbral dokončno zasedbo za zaključni turnir stare celine v Avstriji.

Dušan Podpečan, Klemen Cehte, Boštjan Kavaš in Matjaž Brumen so bili na sredinem obračunu proti Srbiji na "stranskem tiru", a končna odločitev o potnikih v Innsbruck bo padla šele prihodnji teden.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.