Šport > Nogomet
493 ogledov

Crvena zvezda in Elšnik ponižala rivale, Grobari poškodovali svojega trenerja

Aleksandar Stanojević Profimedia Aleksandar Stanojević na ponedeljkovem mestnem derbiju v Beogradu.
Navijači Partizana so po porazu proti Crveni zvezdi razdejali slačilnico in poškodovali trenerja, ta je podal odstop

Navijači Partizana so po porazu proti Crveni zvezdi (0:4) v ponedeljkovem beograjskem derbiju v 9. kolu prve srbske nogometne lige razdejali slačilnico svoje ekipe in poškodovali trenerja Aleksandra Stanojevića

Po poročanju portala Telegraf.rs je Stanojević po sramotnem porazu proti Timiju Maxu Elšniku in njegovim soigralcem odstopil. Odločitev je že sporočil vodilnim v klubu.

Po informacijah Sportkluba je po porazu Partizana proti Crveni zvezdi prišlo do incidentov na stadionu v Humski, ko so navijači razbili steklena okna garderobe.

Partizan Crvena zvezda derbi navijači Grobari | Avtor: Profimedia Profimedia

"Nezadovoljni navijači so razbili steklo, zadelo me je, in to je to, ni bilo nič drugega kot to, nobenega konflikta," je dejal Stanojević, ki je poraz označil za sramoto. Po njegovih besedah je to bil njegov najhujši poraz v karieri. Ko je stopil pred novinarje, je nad obrvjo in čez nos imel obliž.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BUTASPORT.RS (@butasport.rs)

"Opravičujem se vsem navijačem Partizana. Žal mi je, kako smo izgubili tekmo. To je sramota za vse nas. In največja sramota zame," je dodal.

Partizan Crvena zvezda derbi | Avtor: Profimedia Profimedia

Na lestvici vodi branilec naslova Crvena zvezda z 22 točkami na osmih tekma Partizan je šele deveti z 11 točkami.

Stanojević se je na klop Partizana vrnil pred slabimi štirimi meseci in zamenjal Igorja Duljaja. Vendar pa je po porazu na derbiju postal tarča nezadovoljstva navijačev.

Partizan je proti Zvezdi, ki v zadnjih letih nima prave konkurence na srbskih tleh, doživel najvišji poraz po letu 1998.

Timi Max Elšnik Partizan Crvena zvezda derbi | Avtor: Profimedia Profimedia

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice