Šport > Moto športi
11 ogledov

Alonso in Massa v pesku

Alonso in Massa nista mogla verjeti, kam ju je zapeljal njun šef. (Foto: AFP)
1/8
Žurnal24 main
Na Ferrarijevi predstavitvi se je zgodila za Luco di Montezemola sila neprijetna situacija, saj je avto s Felipejem Masso in Fernandom Alonsom zapeljal v pesek, rešil pa ga je šele bager.

Moral bi biti vrhunec šova na Ferrarijevi predstavitvi v Valencii in je tudi bil. Ampak ne na način, kot si ga je zamislil Luca di Montezemolo. Ta je namreč sedel v Ferrarijev model california in "en krog" popeljal mahajoča Felipeja Masso in Fernanda Alonsa, Ferrarijeva dirkača v naslednji sezoni. Nenadoma je zavil (40. sekunda posnetka) v pesek in kmalu ugotovil, da je vrag odnesel šalo. Kolesa so se zakopala v sipki material pod njimi.

Občinstvo se je zabavalo, ko je di Montezemolo poskušal rešiti kočljivi položaj, a je z dodajanjem plina stanje postajalo le še slabše. Luksuzni Ferrarijev model sta nato poskušala potisniti tako dirkača kot Ferrarijeva ekipa, a ni šlo. Massa in Alonso pa sta krog nadaljevala v drugem avtomobilu. Brez di Montezemola za volanom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.