Šport
0 ogledov

Mariji pomagala Jelenina poškodba

Žurnal24 main
Marija Šarapova je zmagovalka turnirja WTA v Tokiu. Slavila je (tudi) po zaslugi poškodbe Jelene Janković, ki je morala dvoboj predati pri izidu 5:2 za Rusinjo.

Ruska teniška igralka Marija Šarapova je zmagovalka turnirja v Tokiu z nagradnim skladom dva milijona ameriških dolarjev. Šarapova, ki se je v teniški svet vrnila po poškodbi, zaradi katere je počivala deset mesecev, je zmago slavila potem, ko je Srbkinja Jelena Janković dvoboj pri zaostanku z 2:5 predala zaradi poškodbe.

"Žal je tako naneslo. Konec leta je in mnoge igralke pestijo poškodbe. Jeleni želim čim prejšnje okrevanje," je po zmagi dejala Šarapova, ki je zadnjo zmago na turnirjih vknjižila aprila 2008, ko je bila najboljša v Amelia Islandu. "Močno je začela. To je bil moj drugi finale sezone, zato sem želela prikazati dobro igro. Solidno sem igrala, a bolečine so bile prehude," pa je po dvoboju dejala Jankovićeva.

Tokio, WTA, finale:

Marija Šarapova (RUS) : Jelena Janković (SRB, 7) 5:2, predaja

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.