Šport
2 ogledov

Levičarja bosta postala očka

Vid Kavtičnik in soigralci so bili proti Norvežanom nemočni. (Foto: Gregor Katič Žurnal24 main
Svoje poglede v preteklost in prihodnost so strnili trije levičarji iz rokometne reprezentance - Dragan Gajić, Vid Kavtičnik in Ana Gros. Preberite si, kaj je zaznamovalo njihovo leto.

Dragan Gajič, rokometaš Zagreba, je dejal: "To leto je bilo najtežje v karieri, saj po športni strani do konca junija nisem vedel, kje nadaljevati kariero. Po osebni pa zagotovo po tem, da smo poleti izvedeli, da bomo dobili otročka. Tako se mi je ob vsem grdem, kar se mi je dogajalo, zgodila najlepša možna stvar v življenju. V letu 2010 si želim predvsem zdravja bodoče mamice in hčerkice. Sebi pa zdravja ter da bi še zelo dobro odigral preostanek sezone v Zagrebu in nato v novem klubu. Vsem ljubiteljem rokometa želim veliko zdravja, ob tem pa tudi tega, da se ne obremenjujejo z nepomembnimi stvarmi in po svetu hodijo z nasmeškom, saj za vsakim dežjem posije sonce."

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Vid Kavtičnik, član francoskega Montpellierja, ki bo aprila prav tako kot Gajić postal očka, je preteklo leto opisal: "V minulem letu je bilo veliko lepih, a tudi težkih trenutkov. Definitivno me je prestop iz Kiela v Montpellier s športnega vidika najbolj zaznamoval. V prihajajočem letu je velika želja, da se s slovensko rokometno reprezentanco prebijemo med najboljših pet v Evropi ter z Montpellierjem na 'final four', seveda pa tudi v sezoni ostati brez poškodb. Vsem želim lepo in uspešno leto, slovenskim ljubiteljem rokometa pa, da bodo uživali na evropskem prvenstvu v Avstriji ter bili z nami v dobrih in slabih časih."

Ana Gros, igralka Krima Mercatorja, pa je povedala: "Zame je bilo leto 2009 polno lepih in mogoče malo manj lepih trenutkov, ki pa so me nekako vseeno zaznamovali: od drugega mesta v državnem prvenstvu z Olimpijo do prestopa v Krim, kjer nam gre do sedaj odlično in si želimo, da bi nam tako šlo tudi v letu 2010. V prihajajočem letu si seveda želim zdravja, predvsem brez poškodb, tako sebi, kot tudi mojim soigralkam, in da bi se nam uresničile želje in cilji, ki smo si jih kot ekipa zastavili v tej sezoni."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.