Šport > Košarka
0 ogledov

Navarro hvali Lorbka

Juan Carlos Navarro in Ricky Rubio, letošnja pridobitev Barcelone. Žurnal24 main
Slovenski reprezentant Erazem Lorbek je v soboto zvečer blestel na tekmi španskega košarkarskega superpokala, ko je k zmagi Barcelone s 86:82 nad Realom iz Madrida prispeval 12 točk.

Na Kanarskih otokih, v dvorani Insular de Deportes, domu Gran Canarie, je ekipa Xavija Pascuala zaostajala za deset točk, potem pa so Katalonci po zaslugi MVP tega prvenstva Juana Carlosa Navarra (22 točk), zasluženo slavili zmago proti večnim tekmecem iz španske prestolnice. Med trepljanjem po rami ob odlični predstavi je Navarro pohvalil tudi slovenskega reprezentanta, ki se mu je s svojo igro očitno močno prikupil, in med drugim dejal: "Ena naših kvalitet je tudi, da imamo zelo dobro sestavljeno ekipo, več je igralcev, ki lahko odloči tekmo. Tako je na primer Erazem Lorbek dosegel dva ključna koša za zmago."  Nekaj minut zanimivega dvoboja si oglejte v videu, ena lepših akcij na tekmi v Lorbkovi režiji je na 1:55.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.