Šport > Košarka
1 ogledov

Kobe in druščina izžvižgani

Žurnal24 main
LA Lakers so izgubili že drugo tekmo zapored, kar seveda ni všeč njihovim navijačem. V slovenskem derbiju med Torontom in Phoeonixom je za točko slavil slednji.

V Los Angelesu so Jezerniki izgubili drugič zapored, zato so jih gledalci izžvižgali. Tokrat je bil njihov rabelj Houston, ki je slavil s 101:91. Saša Vujačić je bil na parketu deset minut, v tem času je zbral tri točke in štiri skoke. Prvi zvezdnik Jezernikov Kobe Bryant je takrat dosegel 41 točk, sinoči pa jih je zmogel "le" 18. Dejstvo pa je, da je Bryanta zaustavila poškodba dimelj, ki jo je sicer staknil pred enim tednom na tekmi proti New Orleansu, v prvi četrtini sinočnje tekme pa jo je še poslabšal.

Počutil sem se že bolje. Vendar bo vse v redu. Pazim na poškodbo, zato ne dvomim, da se ne bi popravila.
Kobe Bryant
"Počutil sem se že bolje. Vendar bo vse v redu. Pazim na poškodbo, zato ne dvomim, da se bo popravila," je dejal Bryant in dodal, da poškodba ni izgovor za poraz. Trener Phil Jackson je dejal, da je center Pau Gasol, ki je izpustil deset tekem zaradi poškodbe, zdaj že pet dni treniral brez večjih bolečin. Gasol je v nedeljo že malo metal na koš, preden je nadaljeval rehabilitacijo.

Amare Stoudemire si je za 27. rojstni dan, ki ga je praznoval v petek, ob sinočnji zmagi Phoenixa nad Torontom s 101:100 čestital s 30 točkami in osmimi skoki, to pa je bila že 13. zaporedna domača zmaga Phoenixa. Fantje iz Arizone so napadalno doma resnično močni, saj so edina ekipa v ligi, ki je do zdaj na domačem parketu na vsaki tekmi dosegla vsaj sto točk. Steve Nash je dodal 23 točk in osem podaj. Za Toronto je Chris Bosh prispeval 25 točk in deset skokov. Rašo Nesterović za poražence ni igral, Goran Dragić pa je v dobrih petih minutah ostal brez točk, imel je dve izgubljeni žogi, storil pa je še eno osebno napako.


Liga NBA, tekme 15. 11.:


Dallas Mavericks
: Detroit Pistons 95:90
Nowitzki 25, Beaubois 14; Stuckey 28, W. Bynum 27

Oklahoma City Thunder : Los Angeles Clippers 93:101
Durant 40, Westbrook 14; Kaman 25, Davis 24

Phoenix Suns
: Toronto Raptors 101:100
Stoudemire 30, Nash 23 in  9 podaj; Bosh 25 in 10 skokov, Turkoglu 20

Los Angeles Lakers : Houston Rockets 91:101
Artest 22, A. Bynum 21, Vujačić 3; Brooks 33, Andersen 19 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.