Šport > Košarka
0 ogledov

Iverson k Philadelphii

Allen Iverson Philadelpa 76ers Žurnal24 main
Allen Iverson, eden najboljših košarkarjev zadnjih let v ameriški profesionalni košarkarski ligi (NBA), v nasprotju z napovedmi še ne odhaja v pokoj. Očitno se bo vrnil v Philadelphio.

Predsednik Philadelphie Ed Stefanski je namreč objavil, da je njegov klub z Allenom Iversonom podpisal pogodbo, časovnih in finančnih podrobnosti podpisa pogodbe pa ni izdal.

"Allen je bil najboljši prosti igralec, ki smo ga po poškodbi Louja Williamsa, ki bo odsoten dva meseca, lahko dobili," je dejal Stefanski, ki je tudi potrdil, da bo 34-letni Iverson v moštvu že na ponedeljkovi tekmi proti Denverju.

Iverson, desetkratni udeleženec tekme "All Star", je prejšnji teden sporočil, da po neuspešni avanturi z Memphisom končuje kariero. A ponudba kluba, s katerim je zabeležil največje uspehe, leta 2001 je bil izbran za najboljšega igralca lige, istega leta pa je igral tudi v finalu NBA, ga je prepričala, da si premisli. Iverson je za Philadelphio igral od leta 1996 do leta 2006, potem pa se je preselil v Denver ter pozneje Detroit in Memphis.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.