Šport
1 ogledov

BBB Mamića ciljali s steklenicami

Zdravko Mamić pogosto izgubi kompas. Žurnal24 main
Zagrebški Dinamo je pred obračunom evropske lige s Timisoaro doživel kar hud pretres. Natančneje, Dinamov podpredsednik Zdravko Mamić bi kaj lahko videl vse zvezde.

Vendar je razvpitemu Zdravku Mamiću v zadnjem trenutku pred pobesnelimi Bad Blue Boys uspelo pobegniti v preddverje hotela na glavnem trgu omenjenega mesta. Dotlej mirni najbolj ognjeviti navijači modrih so namreč podivjali takoj, ko so zagledali Mamića. Ne le da so se začela žaljiva skandiranja na njegov račun, proti njemu so poletele tudi steklenice. "Hitro, hitro, v hotel," je v paniki kričal preplašeni Mamić, moškega v njegovi družbi pa je steklenica zadela v rame. Nato pa je skupinica vendarle našla "zaklonišče" v hotelu. Prvi Dinamovi navijači so sicer v Temišvar začeli prihajati okrog enajstih, vendar kljub veliki bojazni romunske policije nemirov ni bilo. Vse dokler se ni prikazal Mamić …

Že na predvečer tega incidenta pa je Mamić pripravil pravi šov, kakršnega skoraj gotovo ne more noben podpredsednik nobenega kluba v Evropi. Tokratni vzrok za Zdravkovo razuzdano zabavljaštvo ni bila nogometna tekma kot pred leti, ko je Dinamo ugnal Ajax, ampak 38. rojstni dan njegovega brata Zorana. Znova so godli muzikanti, spet je Mamić prepeval, trgal srajco in polnil instrumente z bankovci. In seveda ne s katerimi koli, ampak s petstotaki. Zanj recesija ne obstaja. Spodaj si oglejte video, plesa, s katerim je Maminjo proslavil zmago nad Ajaxom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.