Magazin > VIP
29 ogledov

Tudi Bobbi skoraj utonila v kadi

Whitney Houston
1/4
FameFlynet
Hčerka Whitney Houston naj bi imela samomorilska nagnjenja.

Hčerka Whitney Houston naj bi večer pred materino smrtjo doživela nesrečo, podobno tisti, v kateri je v soboto umrla njena mati. Bobbi Kristino so prijatelji v petek zvečer spečo izvlekli iz kadi. Nesreča pa je je zgodila v istem hotelu, kjer je umrla Whitney.

Družina pokojne Whitney Houston je v strahu za 18-letno Bobbi Kristino. Vir, ki je družini blizu, je zaupal, da je družina v strahu, da bi si Bobbi poskušala vzeti življenje, zato že razmišljajo o zdravljenju. Bobbi so zaradi histeričnega napada že odpeljali v bolnišnico.

Osemnajstletnici ob strani stoji družina njenega očeta Bobbyja Browna, ki je odpovedal koncert v Nashvillu in že včeraj prispel v Los Angeles, da bi lahko bil ob hčerki.

Whitney Houston Bobby Brown | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
"Ob smrti moje bivše žene Whitney Houston sem globoko užaloščen. V teh težkih časih vas prosimo za zasebnost, še posebno do moje hčerke Bobbi Kristine. Cenim vse sožalje, ki ga v teh težkih časih izrekate moji družini," je povedal Bobby Brown, ki je bil s Houstonovo poročen med letoma 1992 in 2007. Njuno razmerje je veljalo za burno že od samega začetka, veliko sta se zatekala k drogam in nasilju. Ob ločitvi je polno skrbništvo nad njuno hčerko Bobbi dobila Whitney.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.