Magazin > VIP
313 ogledov

Slavni dvojčici: Tako si bosta delili še fanta

April in Amelia Maddison Instagram
Delita si čisto vse …

Enojajčni dvojčici April in Amelia Maddison si od rojstva naprej delita čisto vse. Od barbik do koles, ličil in oblek do … Fanta. Prav ste prebrali. Za bodočega izbranca imata cel kup zahtev, kaj si želita.

“Z Amelio imava enak okus za skoraj vse. Obema se nama zdi privlačen isti tip fanta in pri fantu iščeva iste stvari. Všeč so nama fantje, ki so visoki, mišičasti in čedni. Najpomembnejše pa je, da mora biti prijazen, prizemljen in z dobrim smislom za humor,” je April v preteklosti povedala za News.au.

20-letnici sta do te odločitve prišli po slabi  izkušnji v preteklosti, ko je vsaka imela svojega fanta. Vendar sta bila njuna partnerja vedno ljubosumna na njuno tesno vez, saj sta veliko časa preživljali skupaj. Zato sta prišli na idejo, da poskusita samo z enim partnerjem.

Vendar pa obstaja ena dejavnost, ki jo bosta opravljali ločeno. “Najin fant bo imel spolni odnos le z eno po eno. Ker si ne deliva spalnice, bo morda pol tedna v eni postelji, naslednjo polovico pa v drugi."

Glede ljubosumja sta sestri trdno prepričani, da se to preprosto nikoli ne bo zgodilo. “Nikoli ne bi bili ljubosumni druga na drugo. Sva najboljši prijateljici,” je povedala April. “Imava iste prijatelje, hodiva skupaj in imava enak okus za vse, od mode do potovalnih destinacij,” je dodala.

“Radi bi imeli moškega, ki je visok in ima tetovaže,” sta razkrili in dodali, da se zavedata tega, da ima veliko moških domišljijo, da bi v postelji izkusili obe naenkrat, a da si tega ne želita. 

Čeprav dobivata ogromno sovražnih komentarjev, ju to ne gane. Zakaj pa bi ju, v preteklih dveh letih sta namreč z ustvarjanjem spletnih vsebin zaslužili več kot osem milijonov dolarjev in si pred kratkim kupili razkošno vilo z bazenom.

 

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.