
Pavčnik, znan obraz iz šova Gostilna išče šefa, je za štedilnik stopil kot tretji in navdušil svoje znane goste, Bineta Volčiča, Jorga Zupana, Terezo Poljanič in Grušo Zorn.
V svoje jedi je vključil sestavine iz gozda. Za predjed je pripravil tatar iz prekajene srne in juho iz listja in smrekovih vej s kostanji in gobami. Sledila je glavna jed, ki so jo sestavljali tortelini s kostanjem in tartufi in jelenov hrbet, na koncu pa so se posladkali s sladico iz paljenega testa in z nadevom iz piva.
Preden je začel kuhati, je Pavčnik gledalcem razkril nekaj informacij iz zasebnega življenja. Med drugim smo izvedeli, da je svojo kuharsko kariero začel na Gradu Tabor Laško, ki mu sedaj pravi drugi dom.
Tam je bil na praksi, pred 14 leti pa je z ženo na gradu, ki se ponaša s prelepim razgledom, odprl svojo restavracijo. "Že če hočeš biti gostinec, si malo nor. Jaz sem pač dvorni norček," se je pošalil in razložil, da ta lokacija ni veljala za prav uspešno. "Tudi nama je bilo težko prva leta," je priznal priznani kuhar in dodal, da so njegovi dnevi še vedno dolgi, a se ne pritožuje, saj počne nekaj, kar ga veseli.
Pavčnik tudi pravi, da ima dva obraza - zasebnega in službenega. "Ločujem stvari - kdo plačuje mene, koga jaz in s kom smo v prijateljskem odnosu." Ta recept je očitno obrodil sadove, saj se Pavčnik lahko pohvali z Michelinovo zvezdico. Nanjo je ponosen, a pomembnejši kot nagrada, so mu ljudje, s katerimi dela in jim zaupa, družina ter seveda zadovoljni gostje, ki se radi vračajo.

)))))))))) Samske ženske čakajo na vas na -- Sexy24.mom
Sam že leta zahajm v gostilno, kjer se zelo dobro je in pije za povsem zmerne denarje res pa je, da se nikomur ne reče chef.
Še en revež, ki bi bil rad znan.