Avto > Kombinirana
758 ogledov

Velik uspeh Nikole

Nikola tre PHEV Nikola
Proizvajalec tovornjakov na alternativni pogon, Nikola, se počasi postavlja na noge.

Iz podjetja Nikola so šele pred kratkim poročali o začetku proizvodnje svojega električnega tovornjaka v Ulmu. Zdaj je podjetje, ustanovljeno leta 2015, doseglo še en uspeh: transportnemu podjetju PGT bo v najem dobavilo 100 tovornjakov na vodik nikola tre FCEV.

Prve tovornjake bodo dostavili leta 2023, ko se bo začela proizvodnja v tovarni Nikola's Coolidge v Arizoni. Pogodba poleg najema vključuje tudi vzdrževanje in rešitve za točenje tovornjakov z vodikom.

Toyota je razvila generator prihodnosti Avto Toyota je razvila generator prihodnosti

Vodikova različica nikole tre naj bi z enem polnjenjem prevozila do 800 kilometrov in je zato boljša od tovornjakov, ki delujejo izključno na baterije. Poleg tega se vodik polni hitreje kot elektrika.

PGT med drugim dobavlja materiale jeklarski in avtomobilski industriji. S partnerstvom z Nikolo lahko strankam ponudijo napredne transportne rešitve in zmanjšajo njihov ogljični odtis, je dejal predsednik PGT Gregg Troian. "Trajnostni tovorni promet bo povečal varnost, zmanjšal stroške in emisije CO2 ter izboljšal gospodarsko učinkovitost."
 

Komentarjev 1
  • Melinda_Owens 16:31 25.oktober 2021.

    Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno, samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦