Šport
8 ogledov

Stamkos tri leta v Tampa Bayu

Mlademu Stevu Stamkosu se obeta veliko dela. Žurnal24 main
Prvo ime letošnjega nabora NHL Steve Stamkos je z moštvom Tampa Bay Lightning podpisal triletno pogodbo. 18-letniku so se začele uresničevati sanje, vendar ga čaka še kopica dela.

Prvi izbor na letošnjem draftu NHL Steve Stamkos je z ekipo Tampa Bay Lightning, najslabšim moštvom v lanski izvedbi lige, podpisal triletno pogodbo, v kateri med drugim piše tudi, da bo v prvi sezoni zaslužil 875 tisoč dolarjev. "Podpis pogodbe je velika čast. Danes je zelo poseben dan tako zame kot za mojo družino," je dejal novi napadalec Tampe: "Vendar podpis ne zagotavlja ničesar z izjemo dodatnih dohodkov. Vem torej, da me pri prvih korakih moje kariere v NHL čaka obilo garanja."

 
 

Ne pričakujemo, da bo glavni igralec ekipe, ampak želimo, da trdo dela.

Barry Melrose

 
Osemnajstletnik se dobro zaveda, da ga čaka izjemna konkurenca, vendar je pripravljen storiti vse, kar je treba, da bi se dokazal in napredoval med starejšimi in izkušenejšimi soigralci. "Od Stamkosa pričakujemo, da bo vedno dal vse od sebe. Vemo, da je sposoben, saj to počne že vse od svojega 10. leta. Ne pričakujemo, da bo glavni igralec ekipe, ampak želimo, da trdo dela. Če bo tako, bodo prišli tudi rezultati," je pričakovanja o svojem novem varovancu v zanimivo misel strnil trener Barry Melrose.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.